50 Cent are stea pe Walk of Fame

Cunoscutul rapper 50 Cent, în vârstă de 44 de ani, a primit joi o stea pe celebra strada din Los Angeles, Walk of Fame. La ceremonie s-a bucurat de prezenţa bunului său prieten Eminem, care i-a făcut şi un mic rezumat al carierei.

“Dintre toate lucrurile pe care nu mi le amintesc despre 2002, am o amintire clară despre momentul în care l-am cunoscut pe 50. Carisma şi personalitatea lui – totul se potrivea cu intensitatea muzicii sale”, povestea zâmbind Eminem, care în urmă cu 20 de ani l-a ajutat pe 50 Cent să se lanseze, împreună cu Dr. Dre.

https://www.instagram.com/p/B79gzolHD2M/

Cei doi au colaborat la numeroase proiecte, însă Eminem a ţinut să menţionze că prietenia lor trece dincolo de muzică şi afaceri.

https://www.instagram.com/p/B7-JNe-HxF4/

Curtis Jackson III, adică 50 Cent, a debutat cu albumul “Get Rich or Die Tryin”, în 2003. Acesta a fost un succes mondial, având 15 milioane de exemplare vândute şi devenind, astfel, unul dintre cele mai bine vândute materiale discografice rap din toate timpurile.

Născut în Jamaica de Sud, Queens (un cartier din New York), 50 Cent a început să facă trafic de droguri la vârsta de 12 ani, în epidemia de droguri din ’80. După ce a renunţat la lumea drogurilor pentru a urma o carieră în hip-hop, a fost împușcat de nouă ori, în anul 2000.

Text: Bettina Cristea

Photo: Google Images