Cristiano Ronaldo, cadou de 183.000 de euro de la logodnică

 

Golgheterul Cristiano Ronaldo a împlinit 35 de ani, iar logodnica sa, Georgina i-a făcut acestuia cadou un Mercedes Benz AMG G63.

În timp ce cuplul se îndrepta către restaurantul unde avea să petreacă ziua lui Ronaldo, atacantul echipei Juventus a fost surprins de prieteni şi de bolidul cu înfăşurat într-o fundă mare şi roşie.

https://www.instagram.com/p/B8My4VLIIVp/

La mulţi ani, bărbatul vieţii mele. Să ne plimbăm iubirea în cadoul tău”, a scris Georgina Rodriguez pe contul ei de Instagram.

Zilele trecute, Cristiano a fost desemnat cel mai important influencer, depăşindu-le la numărul de floweri pe Instagram, pe Ariana Gande şi Taylor Swift. În present, acesta are peste  200 de milioane de followeri, drept urmare, fotografia de la ziua lui postată în urmă cu 11 ore a depăşit 10 milioane de aprecieri.

https://www.instagram.com/p/B8M8MAUA-jY/

Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, alături de rivalul său Lionel Messi. Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de cinci ori, și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de aur de trei ori.

Jucând pentru Manchester United și Real Madrid, Ronaldo a câștigat de trei ori Premier League, La Liga, FA Cup, de două ori Football League Cup și Copas del Rey, FA Community Shield, Supercupa Spaniei, de 5 ori Liga Campionilor UEFA, o Supercupa Europei și de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor FIFA.

Text: Bettina Cristea

Photo: Instagram