7 cele mai neinspirate ţinute pe covorul roșu de la Cannes

Festivalul de Film de la Cannes este un eveniment atât de sofisticat, încât chiar și cele mai prost îmbrăcate vedete prezente sunt totuși mai bine îmbrăcate decât multe dintre celebritățile care participă la evenimentele americane de pe covorul roșu, cum ar fi Grammy, Oscar și Met Gala. Cu toate acestea exista şi cazuri în care rochiile alese pur și simplu nu îndepliniesc standardul pentru Cannes.

Farmaciștii Catena recomandă  HYDRAFUSION de la Rilastil, un gel-cremă pentru contracararea imperfecțiunilor celulitei.

Iată cele mai flagrante gafe vestimentare semnalate de Evie Magazine şi Tatler şi cele care au stârnit cele mai multe comentarii după etalarea în fața sutelor de aparate foto pregătite să susprindă strălucirea, dar și orice eroare a vedetelor prezente.Jeanne Cadieu

Se spune că gusturile nu se discută, dar rochia cea mai nereușită de la Cannes pare să aibă parte de un vot în unanimitate. Iubita celebrului actor Jake Gyllenhaal a avut o apariție complet nereușită pe covorul roșu. rochia roz fără bretele, . o creație LOEWE, cu un corset în formă de buze, a devenit un subiect de glumă în mediul online. Iar aici au fost incluse şi sandalele total neinspirate!

Meryem Uzerli

Actrița Meryem Uzerli a purtat această rochie Yanina Couture care, din păcate, arată mai degrabă ca un costum de fluture. Nu ajută nici faptul că în aproape toate pozele are mâinile pe mâneci, ca și cum ar trebui să le țină în sus.

Tallia Storm

De unde să începem? Această rochie de la Yanina Couture are mult prea multe elemente. Mânecile supradimensionate, fundița gigantică de la talie și culorile neon, toate se combină pentru a face această rochie aproape detestabilă.

Julianne Moore

Mulți au fost încântați de rochia Bottega a lui Julianne Moore, dar modul în care îi vine vedetei nu este deloc măgulitor. Culoarea neagră este prea aspră pe tonul pielii ei, iar locul de unde începe fusta îi face trunchiul să pară mai lung și picioarele mai scurte, ceea ce este, în general, opusul efectului pe care vrei să îl obţii de la ţinuta ta.

Didi Stone

Didi Stone a purtat acest look creat de Roberto Cavalli iar criticii au descries-o cu un singur cuvânt – de prost gust. În plus, felul în care fîşiile de material îi decupează partea din față a corpului şi îi crează curbe suplimentare nu este flatant.

Eva Longoria

Această rochie Alberta Ferretti nu este potrivită pentru covorul roșu de la Cannes. Arată foarte neîngrijit, este ca și cum ar fi vrut să joace într-un film cu pirați, dar nu a primit rolul. Iar colierele ar trebui să rămână în anii ’90 – îi taie liniile gâtului și nu arată bine.

Keira Chaplin

Rochia Keirei Chaplin are câte puțin din toate – este aurie, complet acoperită cu paiete, are umeri exagerați, un detaliu de tip “o-ring”, decolteuri în talie și o trenă minusculă. În timp ce fiecare detaliu este interesant în sine, împreună dau senzaţia de too much, iar uneori less is more.

Cristina Dudău

Foto Hepta, Instagram