7 gesturi pe care le face un barbat indragostit

1Unii barbati nu au curaj sa-si strige in gura mare sentimentele fie de teama ca vor fi respinsi, fie de frica angajamentului, fie pentru ca, pur si simplu, nu se simt capabili sa spuna acele doua cuvinte magice. Insa, chiar daca partenerul tau nu ti-a spus pana acum ce simte pentru tine, exista totusi niste gesturi si atitudini care dezvaluie sentimentele pe care le nutreste pentru tine. Si nu, nu vorbim de flori, bomboane sau ciocolata.Te suna si iti scrie

Un barbat interesat de o relatie serioasa si care are sentimente frumoase pentru tine te va cauta la telefon sau prin mesaje pe toate retelele sociale care-i sunt la indemana. Va vrea sa stie daca esti bine, daca ai nevoie de ceva, cum ai dormit, daca ai mancat si lista ar putea continua. Deci, daca iubitul tau te asalteaza cel putin de doua ori pe zi cu astfel de gesturi, atunci chiar poti dormi in pace, caci este o prima dovada a iubirii pe care ti-o poarta.

Te asculta cu interes

Un semn clar ca la mijloc sunt sentimente este comunicarea. Cand aceasta functioneaza, totul vine de la sine! Daca iubitul tau te asculta cu interes atunci cand vorbesti, mai ales daca abordezi teme care in mod normal nu-l pasioneaza, si, in plus, iti pune si intrebari pe marginea subiectului, e dovada clara ca il preocupa persoana ta.

Saruturi pasionale

Sarutul este o forma de a ne arata sentimentele, iar daca partenerul tau initiaza des acest gest, atunci poti sta linistita, caci simte ceva mai mult pentru tine decat iti spune. De asemenea, daca esti asaltata cu saruturi pasionale si imbratisari patimase, poti sa-i raspunzi linistita, zambind: „Si eu te iubesc!”.

Zambeste cand te saruta

Atunci cand zambim, inseamna ca savuram din plin momentul si suntem fericiti. La fel se intampla si cu iubitul tau. Daca dupa fiecare sarut iti ofera si un zambet, este semn clar ca se bucura de compania ta.

Te imbratiseaza puternic2

Barbatii care au trac cand vine vorba sa-si destainuie sentimentele se manifesta prin alte mijloace. Poate te acopera cu cadouri sau poate te strange puternic in brate. Acest din urma gest este preferat de foarte multi domni, fiind deopotriva dragastos si pasional. Daca te strange in brate atunci cand va intalniti, poate fi tradus prin cuvintele „mi-a fost dor de tine”, la fel cum, daca te strange in brate pe neasteptate, poate insemna „te iubesc”.

Contactul vizual

Daca va aflati intr-un loc cu multi oameni sau la o masa cu prietenii si fiecare este implicat in alta discutie, este momentul sa-l urmaresti subtil. Daca te priveste din cand in cand si iti zambeste, este semn ca toate gandurile lui sunt indreptate catre tine. Transmite-i telepatic ca il iubesti si astfel sunteti in perfect echilibru.

Contactul fizic spontan

Daca va aflati intr-un loc public si el te imbratiseaza brusc sau te surprinde cu un pupic, un strans de mana, o ciupitura sau orice alt gest haios si dragastos, atunci acest om te adora si ar trebui sa fii la fel de fericita si stralucitoare precum sclipirea din ochii lui, caci o vezi, nu-i asa?

Text: Madalina Manole