7 vedete internationale cu un bagaj genetic mai putin cunoscut

Putini sunt cei care nu au auzit pana acum de vedete din show-biz precum Demi Lovato, Keanu Reeves, Angelina Jolie, Sean Paul sau Cameron Diaz. Dar putini sunt cei care stiu cu adevarat originile lor etnice si genetice. O poveste altfel despre actori si cantareti alaturi de care ai crescut.Angelina Jolie

Angelina Jolie este una dintre vedetele cu cel mai complex bagaj genetic. Ea se mandreste cu patrimoniul ei nativ american, german, slovac, olandez si canadian. Angelina Jolie a ramas in memorie pentru rolul iconic din franciza Lara Croft, personaj care a fost dezvoltat si in zona de gaming.

Keanu Reeves

Nascut in Liban si acum cetatean canadian, Keanu Reeves este un personaj apreciat, iar ultima aparitie in John Wick a primit feedback-uri pozitive. Dupa franciza Matrix popularitatea lui a explodat si a devenit cunoscut rapid in toata lumea. Dar putini stiu de mostenirea sa genetica cu origini in China, Hawai si engleza.  Numele starului inseamna in limba hawaiana “briza rece deasupra muntilor”

John Wick 3

Demi Lovato

Cantareata cunoscuta pentru numeroasele ei hit-uri, are origini mexicane din partea tatalui, din zona Peninsulei Yukatan si radacini din zona Irlandei de Nord din partea mamei. 

Dwayne “The Rock” Johnson

Dwayne are o istorie de familie deosebit de interesanta, cu o mama din Arhipelagul Samoa si un tata descendent din regiunea Black Nova Scotians, o zona de fosti sclavi care au ajuns liberi si care au fugit din America coloniala pentru a se stabili in Canada între secolele XVIII -XIX. Practic Dwayne are in gene trasaturi maure si sange scotian. El a inceput sa creasca in popularitate datorita francizei Fast and Furios. Urmatorul film este anuntat sa apara in acest an.

Fast and Furios 9 

https://www.youtube.com/watch?v=45-5Ajm3s0k

Cameron Diaz

Daca numele de familie te duce instant in zona Americii Latino, pentru ca actrita are origini cubaneze, dincolo de lucrurile mai usor evidente, Cameron ascunde un bagaj genetic cu radacini in Germania si Anglia. Practic, parul ei blond natural si ochii albastri sunt elemente ce tin de bagajul celtic.

Cameron a inceput sa fie cunoscuta dupa rolul iconic din filmul Masca unde a jucat alaturi de Jim Carrey.

Sean Paul

Despre cantaretul Sean Paul stim ca este nascut si crescut in Jamaica, dar artistul are radacini evreiesti, chinezesri si englezesti. 

Christina Aguilera

Cantareata devenita celebra in anii 90 cu hitul – “Genie in the botle”, este un amestec genetic ecuadorian si suedez. Din partea tatalui are radacini in statul Ecuador, iar din partea mamei are un bagaj genetic olandez, scotian, irlandez si german.

Text: Bogdan Daradan

Sursa: buzzfeed.com

Foto: Instagram