8 modele de manichiură pe care să le porți în această vară

Dacă nu știi cum să-ți faci manichiura vara aceasta, află că designul creativ face furori, iar pentru asta ai nevoie de nuanțe aprinse și de modele care să iasă în evidență. Vara aceasta continuă cu o varietate cromatică, dar nuanțele de lavandă rămân și ele în vogă mulțumită serialului Bridgerton. Iata  8 propuneri de nail pe care să le vei purta cu grație.

Manichiură poleită

”Acest tip de manichiură nu se demodează niciodată, iar pe timpul verii, accentele aurii oferă un look tridimensional”, ne explică Diana Marandiuc, Education Manager OPI România.

Farmacistii Catena recomandă crema reparatoare pentru maini  Xerolact de la Rilastil, un produs bogat in substante hidratante, nutritive si emoliente care ajuta la repararea tesuturilor deteriorate si la hidratarea lor in profunzime.

Manichiură metalică

Nuanțele metalice nu se poartă doar în sezonul rece, ba dimpotrivă! Ele pot fi adaptate fiecăuri sezon. Nu ezita să adaugi puțin sclipici unghiilor tale pentru un look subtil și cool.

French multicolor

Manichiura french este o manichiură tradițională, dar pentru un plus de efect poți opta pentru nuanțe multicolore.

manichiură 2022Ombre cu verde și nude

Optează pentru o manichiură ombre și verde pastel pentru a îmbina stilurile clasice și moderne.

Manichiură multicoloră

Nu te poți decide la o singură culoare? E în regula! Te înțelegem! Și noi suntem la fel. Azi, alegerile sunt nelimitate, așadar, alege o manichiură care să conțină toate nuanțele favorite.

Crema protectoare pentru mâini de la Naturalis este un produs recomandat pentru regenerarea și hidratarea pielii uscate și crăpate de pe mâini. Această cremă ajută la menținerea elasticității pielii și a vaselor de sânge datorită conținutului de ulei din sâmburi de struguri, care are un efect antioxidant.

Ombre cu albastru și mov

Combină nuanțele de albastru și mov și obține o manichiură ombre plină de culoare.

Manichiură french cu aplicații

Pietrele și alte elemente decorative aplicate pot fura privirile oricui în această vară. Trebuie doar să îndrăznești mai mult!

Manichiură abstractă

Uită de manichiurile simple și optează pentru modelele abstracte pentru a obține un look unic.

Foto Shutterstock