Kylie Jenner – gravidă din nou

Miliardara, în vârstă de 24 de ani, Kylie Jenner este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Ea și Travis Scott, iubitul ei, vor deveni din nou părinți, însă deocamdată nu se știe dacă va fi fată sau băiat.

Anunțul a fost făcut chiar de Kylie pe contul personal de Instagram, după ce a fost dată de gol de Caitlyn Jenner, tatăl său. Probabil că și de această vedeta ar fi dorit să nu se afle foarte multe despre sarcina asta, exact ca atunci când era gravidă cu Stomi, prima ei fetiță. Ea anunțat public că a născut abia după trei zile de la eveniment.

De această dată, pentru că tatăl a dat-o de gol, Kylie s-a filmat cu burtica în timp ce dădea marea veste iubitului ei și mamei sale, a realizat un video de câteva secunde pe care l-a urcat, apoi, pe contul său social. Vezi AICI.

Imaginile cu burtica de gravidă postate de Kylie Jenner arată că a trecut deja de primul trimestru de sarcină. Kylie Jenner și Travis Scott sunt împreună din 2017 și mai au împreună o fetiță, în vârstă de 3 ani, pe nume Stormi.

Bettina Cristea

foto: Instagram