A murit actorul Roger Moore, cunoscut pentru rolurile din seria James Bond

Celebrul actor Roger Moore, cunoscut tuturor pentru rolurile sale din seria James Bond, a murit la varsta de 89 de ani. Agentul 007 s-a stins din viata astazi, in Elvetia, iar anuntul a fost facut de rudele sale pe contul sau de Twitter si preluat, ulterior, de agentiile internationale de presa.Adio, James Bond!

Roger Moore a murit in urma unei lupte cu cancerul, o lupta scurta, asa cum reiese din anuntul facut de fii marelui actor pe reteaua de socializare, iar inmormantarea va avea loc, conform dorintelor sale, la Monaco, in cadrul unei ceremonii private. Pe parcursul a 12 ani, Roger Moore s-a identificat cu agentul 007, jucand acest rol de nu mai putin de sase ori, devenind astfel actorul care a detinut cel mai mult timp acest rol din istoria francizei. De asemenea, ne este cunoscut si gratie succesului de care s-a bucurat cu rolul din filmul “Sfantul”.

Roger Moore a fost casatorit de patru ori si are trei copii, a scris doua carti despre perioada in care il interpreta pe James Bond si, in anul 1999, a fost decorat in grad de Cavaler cu “Ordinul Imperiului Britanic”, urmand ca in anul 2003 sa fie decorat de insasi regina Elisabeta a-II-a pentru actiunile sale umanitare, notand ca a detinut titlul de Ambasador al Bunavointei pentru UNICEF.

Sursa foto: HEPTA

Text: Madalina Manole