ACADELIA – un show cu meniu curajos

 

Delia revine toamna aceasta cu un show memorabil – ACADELIA. „Continutul acestui show poate dauna grav persoanelor aflate la regim. Show-ul poate contine urme de ironie, dulceata de zmeura si niste samburi de adevar. … Acest show este recomandat atat sanatatii dumneavoastra psihice, cat si vindecarii anumitor afectiuni, cum ar fi plictiseala, stresul cotidian si indicele glicemic extrem de scazut” se arata in comunicatul organizatorilor.Minorii – doar cu acordul parintilor

Showul se va desfasura la Sala Palatului in zilele de 14, 15 si 16 noiembrie 2018, iar biletele au fost puse deja in vanzare. Referitor la accesul publicului la spectacol in comunicat se mai precizeaza: „Prezenta in sala se face pe baza de bilet si acadele. Pentru a evita posibile neintelegeri legate de audienta generala, va rugam sa va informati inainte cu privire la playlist-ului artistei… si mai ales cu privire la artista in sine. Concertul nu va fi cenzurat, ci doar glazurat! Minorii vaccinati si nevaccinati vor avea acces in sala doar cu acordul parintilor.”

Exista de asemenea si o sesiune Meet and Greet Delia. cu un cost separat fata de pretul de bilet pentru participare la concerte. Este obligatoriu pentru accesul la sesiunea de meet & greet ca participantii sa aiba ahizitionat si un bilet la unul dintre concertele Acadelia. Pe langa accesul la  meet & greet  cumparatorii acestei categorii de pret primesc si un CD, tricou ACADELIA Limited Edition si poza cu autograf.

Text: Cristina Dudau

.