Actorul Johnny Depp s-a logodit

Actorul Johnny Depp s-a logoditIn cei 14 ani petrecuti alaturi de Vanessa Paradis, Johnny Depp nu a vrut nici in ruptul capului sa o ceara pe aceasta de sotie. Ceea ce ne uimeste este ca acum, dupa numai doi ani petrecuti alaturi de Amber Heard, Johnny este pregatit sa ia calea altarului, dupa ce, potrivit zvonurilor, actorul in varsta de 50 de ani s-ar fi logodit cu iubita sa, in varsta de 27 de ani.

 

In urma cu cativa ani, mai cu seama in anul 2010, Depp marturisea ca nu simte nevoia unei foi de hartie intre el si Paradis si afirma ca mariajul este de la suflet la suflet, de la inima la inima. Apoi, starul a clarificat afirmatiile sale, spunand ca Vanessa, mama celor doi copii ai sai, are un nume de familie prea frumos care nu trebuie schimbat. Una peste alta, Depp a avut o viata destul de tumultuoasa, a mai fost insurat o data si a avut mai multe relatii, printre care cu Winona Ryder sau Kate Moss.

In luna iunie 2012, Johnny si Vanessa si-au anuntat despartirea, iar un an mai tarziu, Depp a dezvaluit si motivele. La putin timp dupa despartire, actorul a inceput sa fie vazut la bratul lui Amber Heard, pe care a intalnit-o pe platourile de filmare ale peliculei „The Rum Diary”. Desi cei doi nu au recunoscut inca logodna, surse au declarat ca cererea a venit in urma cu ceva timp, doar ca Amber nu poarta inelul.

 

Text: Ruxandra Raica