Actorul Tom Hardy, un romantic incurabil

tom_hary_blavk_suit_white_shirLa asa ceva nu cred ca v-ati asteptat, asa ca pregatiti-va sa fiti surprinsi. Ei bine, daca nu credeati ca mai exista pe lume vreun barbat care sa scrie scrisori de dragoste, v-ati inselat. Tom Hardy, actorul din productia „Dark Knight Rises”, obisnuieste sa ii scrie logodnicei sale, Charlotte Riley, scrisori amoroase.

Se pare ca in relatia celor doi exista un fel de regula de a se intalni la cel mult doua saptamani chiar daca filmeaza in colturi diferite de lume si, pe langa acest lucru, obisnuiesc sa corespondeze asezand pe hartie ceea ce simt si gandesc, si asta in detrimentul mijloacelor moderne de comunicare. „Intotdeauna mi-a placut sa scriu scrisori, si lui Tom de asemenea, asa ca ne scriem unul celuilalt atunci cand suntem despartiti si chiar si in alte zile”, a spus Charlotte, care este incantata sa fie mama vitrega pentru baietelul lui Hardy dintr-o relatie anterioara.

Cu toate acestea, Riley isi doreste sa duca relatia la urmatorul nivel si sa aiba copii impreuna cu actorul in varsta de 35 de ani. Inca mai exista cupluri romantice si asta nu poate decat sa ne bucure. Ai o bila alba din partea noastra, Tom!

 

Text: Ruxandra Raica