Actrițe care au interpretat-o pe Prințesa Diana

De la începutul anilor 1980 până în prezent, actrițele au acceptat provocarea de a o portretiza pe Prințesa Diana.

Farmaciștii Catena recomandă crema cu aloe vera de la Cyclax, o crema fină cu efect calmant și regenerant, care poate fi utilizată atât pe fațăcât și pe corp. 

În ciuda faptului că a fost membru al Casei Windsor numai 15 ani, povestea de viață a Prințesei de Wales rămâne fascinantă. Ea a început să captiveze atenția publicațiilor media încă din perioada în care Prințul Charles a început să o curteze și a continuat să captiveze lumea când a decis să părăsească familia regală. Diana, care a murit într-un tragic accident de mașină în 1997, a fost recunoscută la nivel mondial pentru munca de caritate, stilul și frumusețea ei.

Deși viața Prințesei Diana a fost subiectul mai multor filme în timp ce era încă în viață, de la moartea ei, filmele, serialele și producțiile de pe Broadway au continuat să-i spună povestea.Iată cine sunt actrițele care au interpretat-o pe Prințesa Diana:

Kristen Stewart

În Spencer, portretizarea lui Kristen Stewart se concentrează pe un weekend de trei zile, când Prințesa Diana se gândește dacă ar trebui să părăsească, Casa Windsor.

Caroline Bliss

Dacă, credeai că filmele de dragoste făcute pentru TV au început cu William și Kate, te înșeli amarnic. La doar un an după ce Prințul Charles și Diana s-au căsătorit, actrița Caroline Bliss a jucat rolul Prințesei într-o dramatizare a nunții lor regale, numită Charles & Diana: A Royal Love Story.

Serena Scott Thomas

În 1993, biografia lui Andrew Morton despre Diana, „Diana: Her True Story”, care a fost scrisă în colaborare cu ea, a devenit un biopic(un film care dramatizează viața unei anumite persoane, de obicei o figură publică sau istorică) cu același nume, cu Serena Scott Thomas în rolul Dianei. În mod curios, mulți ani mai târziu, Thomas a jucat-o și pe mama lui Kate Middleton, Carole, în filmul TV William & Kate, care a apărut în 2011 pentru a marca nunta regală a unei noi generații.

Emma Corrin

Sezonul patru din „The Crown” de Peter Morgan a introdus-o pe Prințesa Diana în poveste, iar Emma Corrin a portretizat-o pe regretata Prințesă de Wales.

Jeanna de Waal

Jeanna de Waal a fost distribuită în rolul Prințesei în „Diana”, un musical de pe Broadway, care a fost distribuit târziu după ce a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Aici ea poza cu colegul ei de rol Roe Hartrampf, care îl interpretează pe Prințul Charles.

Naomi Watts

Actrița britanică Naomi Watts a fost în rolul principal din filmul Diana din 2013, un film biografic despre ultimii ani ai vieții Prințesei, bazat pe cartea lui Kate Snell „Diana: Her Last Love”.

Julie Cox

Una dintre cele mai scandaloase portrete ale Prințesei de pe această listă vine de la actrița Julie Cox din filmul „Princess in Love”. Bazat pe biografia omonimă a Annei Pasternak, filmul relatează presupusa aventură a Dianei cu căpitanul James Hewitt.

Amy Seccombe

La un an după moartea Prințesei Diana, ea a fost comemorată în filmul „Diana: Omagiu prințesei poporului”. Amy Seccombe a fost aleasă pentru rolul Dianei din acest film.

Elizabeth Debicki

Showrunnerul Peter Morgan a devenit cunoscut pentru că a reformulat „The Crown” la fiecare două sezoane, pe măsură ce personajele sale îmbătrânesc. Elizabeth Debicki va prelua rolul Prințesei Diana în sezoanele 5 și 6 din popularul serial Netflix.

Iulia Mirică

Foto: hepta, shutterstock, hollywoodreporter.com, townandcountrymag.com, google images