Actrite de top care nu au primit niciodata un Oscar

Actrite-care-nu-au-reusit-1Iata ca nu doar celebritatile care au fost premiate cu un trofeu Oscar se pot bucura de popularitate, ci si cele care, de-a lungul carierei, au primit zeci de nominalizari si niciun astfel de premiu, cu toate ca, si nu o spunem numai noi, ar fi meritat-o. Iata cine sunt „fericitele necastigatoare” de Oscar, care, cu toate ca au dat dovada de talent si au devenit faimoase si apreciate in toata lumea, nu au reusit sa atinga ravnita statueta de aur.Keira Knightley

Keira Knightley este una dintre cele mai de succes si ravnite actrite de la Hollywood, iar filmele in care a jucat au fost extrem de apreciate. Cu toate ca a primit nominalizari pentru rolurile sale din Pride & Prejudice, in 2006, si El Codigo Enigma, in 2015, frumoasa actrita nu a primit niciodata statueta de aur.

Winona Ryder

Cu toate ca acum este departe de lumea filmului, candva Winona Ryder era adulata, aplaudata si mult ravnita pe platourile de filmare hollywoodiene. Rolul si interpretarea de exceptie din The Age of Innocence, 1994, alaturi de memorabila performanta din filmul Little Woman, 1995, iata ca i-au adus doar nominalizari si, din pacate, niciun premiu Oscar.

Actrite-care-nu-au-reusit-2Michelle Pfeiffer

Una dintre cele mai ravnite actrite de la Hollywood, Michelle Pfeiffer, nu se poate mandri cu niciun premiu Oscar, cu toate ca a fost nominalizata de 3 ori astfel: pentru Cea mai buna supporting actress in Dangerous Liasons, 1988, si pentru Cea mai buna actrita atat in filmul The Fabulous Bakr-Boys, 1989, cat si in filmul Love Field, 1992.

Viola Davis

Frumoasa actrita de culoare, Viola Davis, se poate lauda cu premiile Bafta si Globurile de Aur, primite in 2012, cu mai multe nominaliari la Oscar dar niciodata cu un premiu. Aceasta a fost niminalizata in 2009 pentru pelicula Doubt si in 2012 pentru filmul The Help, dar nu i-a fost inmanat si Oscarul.

Laura Linney

Actrita a fost nominalizata de mai multe ori la sectiunea Cea mai buna actrita, atat in 2001 pentru rolul din filmul You can count on me, cat si in 2005 pentru interpretarea din filmul Kinsey si in 2008 pentru rolul din The Savages. In schimb, se poate mandri cu premiul Globurile de Aur si mai multe nominalizari la diverse astfel de concursuri.

Annette Bening

Annette Bening este o alta actrita de la Hollywood cu performante unice si recunoscute pe intreg mapamondul. Ea a fost nominalizata la Oscar, in 1991, pentru fimul The Grifters, in 2000, pentru American Beauty, in 2005 pentru Fiind Julia si in 2011 pentru The Kids Are All Right, insa,  niciodata nu a primit si premiul.

Michelle Williams

Michelle Williams a primit numeroase premii importante de-a lungul carierei sale, insa nu si un Oscar, cu toate ca nominalizarile au existat, in repetate randuri. Astfel, in 2006, a fost aplaudata pentru rolul din Brokeback Mountain, iar in 2011 si 2012 pentru interpretarea avuta in filmul My Week with Marilyn.

Naomi Watts

Cu doua nominalizari la Oscar, in 2004, pentru rolul din filmul 21 de grame, si in 2013, pentru rolul din pelicula The Impossible, actrita Naomi Watts nu a atins mult ravnita statueta de aur. Ca o ironie, celebra blonda a castigat peste 60 de alte premii in domeniul acesta.

Jessica Chastain

Jessica Chastain a cucerit Hollywoodul inca de la prima aparitie si in ciuda nominalizarilor din anul 2012, pentru rolul interpretat in The Help, si din 2013, pentru jocul actoricesc exceptional din Zero Dark Thirty, aceasta nu a primit inca niciun premiu Oscar.

Amy Adams

Amy Adams ar trebui sa castige un premiu de fidelitate, aceasta avand nu mai putin de 100 de nominalizari la diferite categorii, cinci dintre acestea chiar la Oscar, si peste 60 de alte premii castigate in cadrul altor concursuri. Insa, iata ca Oscarul nu i-a apartinut niciodata.

Glenn Close

Statueta de aur a trecut de sapte ori prin fata celebrei actritei Glenn Close, insa, niciodata nu a reusit sa plece cu ea acasa. Acum se afla la o varsta destul de inaintata, insa noi am putea sa afirmam ca experienta este cel mai de pret cadou si ca, macar pentru asta, ar merita un Oscar.

Sursa foto: google.com

Text: Madalina Manole