Adam Brody si Leighton Meester s-au logodit

Adam Brody si Leighton Meester s-au logoditIata ca supozitiile s-au adeverit, iar Adam Brody si Leighton Meester s-au logodit. Desi cei doi nu formeaza un cuplu de foarte mult timp si nu prea s-au afisat impreuna, iata ca inevitabilul s-a produs.

Adam si Leighton sunt un cuplu din luna februarie a acestui an, desi ei s-au apropiat in anul 2011 cand au lucrat impreuna la productia The Oranges. Leighton si Adam au discutat despre casatorie, insa Meester nu se astepta sa fie ceruta atat de curand. A fost o mare surpriza pentru ea si se pare ca a fost extaziata. Pentru fanii Gossip Girl, vestea este o mare bucurie, mai ales ca cei doi nu au facut niciodata comentarii cu privire la relatia lor, fiind unul dintre cele mai discrete cupluri, o decizie extrem de inteleapta din partea lor.

     Daca pe plan sentimental cei doi stau foarte bine, pe plan profesional nu prea se pot lauda cu acelasi lucru. Iar daca pe Leighton o confundam inca cu Blair Waldorf, nici Adam nu sta mai bine dupa rolul din The O.C. Le dorim o nunta ca-n povesti si succes pe plan profesional.

 

Text: Ruxandra Raica