Adda şi regimul de întărire a imunităţii

regimul

Adda, artistă şi compozitoare, spune că s-a confruntat în decursul timpului cu diverse probleme de sănătate. Cauza? Regimul alimentar haotic. Pe lângă problemele care îi afectau silueta, artista a mărturisit că pielea ei avea de suferit, din cauza ingredientelor nesănătoase care se aflau în produsele pe care alegea să le consume.Dieta personalizată

De aceea a apelat la ajutorul unui nutritionist care i-a recomandat în primul rând o cură de detoxifiere totală timp de nouă luni. În această perioadă artista va trebui să se abțină de la dulciuri și mâncăruri grele, deci va fi afectată şi perioada de Căciun și Paște. 

„Eu am avut un stil de viață nesănătos. Trebuie să iau un tratament, este o dietă recomandată de specialiști. Nu este o dietă pe care o găsești pe internet. este una personalizată cu scop medical. Este de la sine de înțeles că o să și slăbesc. Scopul era să îmi întăresc imunitatea și să scap de toxine.”, a dezvăluit artista la Antena Stars.

Interdicţii de Crăciun

„Nu am voie lapte, nu am voie iaurturi vegetale. Mănânc și carne în cantități foarte mici și foarte slabă. 9 luni va dura procesul de detoxifiere. Stresul are un impact foarte puternic. Am dat 5 kilograme în 2 luni, iar acum după discuțiile cu nutriționistul, ar trebui la finalul dietei să am încă 6 kilograme în minus. Nu am cum să renunț, dacă mănânc ceva precum fasole verde, ciocolata care are foarte multă histamină, mă umplu de erupții. Nu am voie nimic. La revedere cozonac, sarmale”, ne-a spus Adda.

Stil de viaţă

Imediat după ce a născut, Adda a vrut să scape cât mai repede de kilogramele dobândite în timpul sarcinii, ceea ce a și făcut. Adda a slăbit 24 de kilograme doar cu ajutorul alimentației imediat după ce și-a revenit după operația de cezariană. Cântăreața nu a ținut vreo dietă minune, nu a făcut foamea, ci a încercat să mânânce cât mai sănătos.

regimul

„Eu am slăbit până acum ducând un stil de viață sănătos. Am mâncat de toate înafară de dulciuri și sare pentru că rețin apă. Acum sunt la un fel de dietă mai drastică să zic așa. Mult spus drastică pentru că mâncarea este foarte bună, adică azi am mâncat creveți cu dovlecei. Și am mai început să fac sport. Am așteptat 7 luni să mi se refacă țesuturile și să pot să mă apuc de sport. Nu am fost nebună să mă apuc după două luni după ce am născut”, spunea artista la momentul respectiv.  

Cristina Dudău

Foto Facebook