Adela Popescu de trei ori mămică

adela popescu

Chiar dacă cei doi băieţi, Alexandru și Andrei, îi solicită destul de mult, se pare că Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt pe cale să-şi mărească familia.

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Adela Popescu a primit o felicitare de la mama lui Radu Vâlcan, care pare să confirme acest lucru.

„Anul nou să vă aducă multă, multă sănătate, să vă bucurați de familia voastră frumoasă și unită, de toți cei dragi. Să aveți liniști și pace, respect, răbdare și multă dragoste. Să vă bucurați de tot ce va dat Dumnezeu. Să vină barza cu multă dragoste și să fiți toți cinci sănătoși cu multă dragoste. La mulți ani! Mamaia Ilonka.”

Aşa sună urarea pe care vedeta Pro TV a impărtăşit-o cu fanii pe reţelele de socializare. Şi, dacă ne aducem aminte că de-a lungul timpului cele două vedete nu au exclus să devină părinți și pentru a treia oară, este posibil ca dorinţa lui Radu Vâlcan să se îndeplinească anul acesta.

„Da, ne dorim o fetiţă, să fim sănătoşi şi cred că această viaţă pe care am descoperit-o împreună cu copiii, este ceva absolut extraordinar şi nu concepem viaţa altfel. Să fim sănătoşi şi vedem ce va fi”, spunea Radu Vâlcan nu mai departe de anul trecut.

Tot ce trebuie să ştii despre copilul tău din burtică până la la liceu.  8 cărticele, pe segmente de vârstă, de la preconcepţie şi sarcină până la 15 ani, cu informaţii certificate de medici de specialitate.

 

 

Foto Facebook