Adela Popescu din nou în izolare

Adela Popescu are, pentru a doua oară, COVID-19. Aceasta a intrat în izolare după ce a luat contact cu o persoană testată pozitiv COVID-19. Ulterior, prezentatoarea și-a făcut mai multe teste rapide și a depistat că are pentru a doua oară boala.

Farmaciștii Catena recomandă crema de mâini Rilastil Repairing, un produs bogat în substanțe hidratante, nutritive și emoliente care ajută la repararea țesuturilor deteriorate și la hidratarea lor în profunzime.Iată cum se simte și cine îi va lua locul la „Vorbește lumea’!

Adela Popescu și-a anunțat atât colegii, cât și fanii, că trece iarăși prin boala COVID-19. Vedeta nu prezintă simptome grave și susține că este mult mai bine față de prima experiență pe care a avut-o cu virusul.

„Am două teste pozitive.  Mă simt mai bine decât data trecută. Îmi curge nasul și gâtul mă doare. Nu sunt daună totală.’, a spus ea.

Aceasta se află în acest moment în izolare, iar locul ei de la „Vorbește Lumea’ a fost ocupat de colegul său, Cabral. Blondina a ținut să îi mulțumească acestuia pentru faptul că a acceptat să prezinte emisiunea, până când ea se va întoarce în platou.

„Îți mulțumesc foarte mult că ești acolo în platou. Mi-am dorit foarte mult să vii tu. I-am spus și Andreei asta’, a continuat ea.