Adele, noua gazdă a emisiunii “Saturday Night Live”

Cântăreaţa britanică Adele va fi noua prezentatoare a emisiunii americane “Saturday Night Live”, după o absenţă de patru ani, din televiziune.

Câştigătoarea celor 15 premii Grammy a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, că va prezenta cunoscutul show de scenete umoristice de sâmbătă, 24 octombrie. Ştirea a fost preluată de presă şi interpretată ca pe o strategie de promovare a unui nou album, după aclamatul “25”, lansat în 2015.

“Sunt foarte emoţionată! Şi absolut îngrozită! Va fi prima dată când sunt prezentatoare! Mi-am dorit mereu acest lucru la un moment dat, dar nu am găsit timpul potrivit!”, a scris Adele pe contul său de Instagram.

https://www.instagram.com/p/CGfpHYogAPE/

 

Adele a amintit publicului că în urmă cu 12 de ani, când încă era o necunoscută în Marea Britanie, a cântat la “Saturday Night Live” câteva piese din albumul său de debut “19”, însă celebritatea a atins-o abia cu cel de-al doilea său album, “21”.

Producătorul Ricky Reed a întărit presupunerile anunţului cântăreţei britanice privind o lansare surpriză a unui nou album toamna aceasta, care se va numi, cel mai probabil “32”, după vârsta actuală a lui Adele.