Adevărul despre divorțul Alexandrei Stan

 

Alexandra Stan a vorbit pentru prima oară pe larg despre divorțul de soțul Emanuel. S-au căsătorit după doar două luni de relație și au divorțat după alte cinci. Cei doi au ajuns la notar, unde s-au separat legal.

Farmaciștii Catena recomandă flash hair TOTAL REPAIR fiolă pentru păr de la La Cabine, un tratament pentru părul deteriorat care hidratează, înmoaie și hrănește părul.

În luna iulie a acestui an s-a aflat că Alexandra Stan s-a căsătorit în secret cu Emanuel. Cununia lor civilă a fost oficiată de Elena Lasconi, într-un cadru tradițional. În schimb, cununia lor religioasă a avut loc la Constanța, acolo unde cântăreața locuiește. La doar câteva luni de la nuntă, artista a apărut fără verighetă și astfel zvonurile au început să circule.

Mariajul lor nu a funcționat, iar cântăreața a explicat ce s-a întâmplat de fapt în mariajul ei în emisiunea “Teo Show”, de la Kanal D.Artista a dezvăluit care au fost motivele care au dus la divorț.

„Îmi doream pe cineva care e un om normal, nu cântăreț. (…) Noi am confundat lucrurile. Eu îmi doream să îmi fac o familie. Credeam că dacă găsesc un bărbat și mă mărit și am stabilitate, aveam echilibrul ăla în interior. Eu cu mine trebuie să lucrez să fiu ok și echilibrată și emoțional, financiar, psihic. (…) Eu sunt genul de persoană care acceptă orice la început, dar știind că nu e bine, la un moment dat când simt că s-a depășit o limită pun stop și nu mai pot să mă întorc.

„Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine”, a explicat Alexandra Stan.

Farmaciștii Catena recomandă fiola tratament flash hair INFINITE VOLUME de la La Cabine care acționează asupra părului pentru a-i oferi mai multă densitate, consistentă și strălucire, redându-i aspectul natural.

„Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Venisem și de la Survivor din Republica Dominicană și nu știam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a mai adăugat artista.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am apucat să avem copii”

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu am apucat să avem copii. Ar fi fost o decizie grea pentru mine să divorțez de un om cu care am un copil. Am prietene și e foarte greu. Mi-am dat seama că, de fapt, noi ne dorim super multe lucruri și toată lumea aspiră la carieră, bani. Mie mi se pare că cel mai greu în viața asta e să ai o familie”, a mai declarat Alexandra Stan la TV.

Iulia Mirică

Foto: google images