Adi Cristescu lanseaza piesa „Vara si vagabondul”

Adi-CristescuAdi Cristescu, semifinalistul emisiunii Romanii au talent si unul dintre cei mai indragiti compozitori ai momentului, a lansat astazi videoclipul piesei Vara si vagabondul. De-a lungul timpului, Adi a compus atat pentru artisti romani, ca Andra, Elena Gheorghe sau Ami, cat si pentru artisti internationali, ca Nana sau Rafaga.Special Guest: Connect-R

Featuringul piesei Vara si vagabondul este sustinut de RappinOn, Special Guest Connect-R, iar videoclipul, plin de voie buna si distractie, a fost filmat in doua parti: anul trecut, pe litoralul romanesc, regizor fiind Dan Petcan, si anul acesta, pe un ponton din localitatea Cernica, in regia lui Alin Surdu. La filmarile clipului au participat mai multi artisti, colegi si prieteni, dintre care ii amintim pe Connect-R, Chris Mayer, DJ Sava, Rucsi Iliescu (ex-Blaxy Girls), Jimmy Dub si Arando Marquez.

“Vara e plina de capcane! Cand prietenii iti propun o plecare ad-hoc la mare, distractia e garantata, iar cearta cu iubita – inevitabila! Ce noroc ca in piesele mele intotdeauna dragostea invinge! Clipul este plin de sotii. Daca urmaresti atent, sunt strecurate foarte multe amanunte amuzante. Tocmai de asta se recomanda vizionarea clipului de cel putin trei ori… in prima faza!”, a declarat Adi Cristescu.

Text: Madalina Manole