Adrian Enache merge vara… in Siberia

4 rechini de la TVR2Adrian Enache, amfitrionul serilor „Vara pe val de la TVR 2 (in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 23.00), a primit o invitatie speciala. Pe 9 august se va desparti cu greu de echipa emisiunii, pentru cateva zile, pentru a pleca in Siberia, cu Nationala de Fotbal a Artistilor.

Pe langa meciurile de fotbal pe care le va juca impotriva echipei Rusiei, Adrian Enache va sustine acolo si concerte in beneficiul copiilor din zone defavorizate. Intregul eveniment este prezidat chiar de Vladimir Putin.

„Ma onoreaza aceasta invitatie. Imi va fi greu sa lipsesc de la emisiune, insa o fac pentru un scop nobil, iar in cateva zile ma voi intoarce. Cel mai mult o sa-mi fie dor de fetele din echipa – de Eveline, Diana si Miss G. Proiectul «Vara pe Val» inseamna pentru mine o noua provocare in televiziune, un format care imi place teribil!, spune Adrian Enache. Mai multe puteti vedea aici.

In ceea ce priveste proiectele de televiziune pe care le pregateste pentru aceasta toamna, solistul este destul de discret: „Las destinul sa ma surprinda! Dar am cateva propuneri tentante, a adaugat artistul.

In iulie si august, TVR difuzeaza, pe parcursul a sase saptamani, in peste 150 de ore de transmisiuni in direct si inregistrate, cel mai atractiv si dinamic program estival al sezonului, Vara pe val. TVR iese „la atac” cu toate fortele intr-un program-maraton la care vor participa, pe langa principalele vedete ale posturilor TVR 1 si TVR 2, si numerosi artisti cunoscuti publicului larg. Telespectatorii vor putea urmari o competitie amicala intre echipele TVR 1 si TVR 2, din care castigator va iesi publicul, atat cel din fata micilor ecrane, cat si cel aflat pe litoral. Fiecare echipa ocupa cate o plaja din Mamaia si incearca sa castige publicul prin programe cat mai atragatoare.

Miza competitiei TVR 1 – TVR 2 este una de proportii: doua autoturisme ii asteapta pe cei mai fideli telespectatori la finalul proiectului estival. De asemenea, telespectatorii vor fi recompensati pentru voturile si loialitatea lor si cu alte premii: articole sportive, excursii, electronice, produse cosmetice. Mai multe detalii despre toate acestea vor fi oferite de-a lungul celor sase saptamani ale programului, atat in transmisiunile zilnice ale posturilor TVR 1, TVR 2, TVR International si online, pe TVR+, cat si pe pagina oficiala de Facebook a emisiunii, https://www.facebook.com/VarapeValTVR.