Adrian Nartea: ”Nu ai voie să fii pe piață dacă ești căsătorit?”

Invitatul ultimei ediții a show-ului online Întrebarea mesei rotunde din acest sezon este Adrian Nartea. După succesul pe care l-a avut cu serialul VLAD, Adi povestește cu Marius Manole despre toată această experiență, ce a reprezentat și cum arată viața lui în momentul de față, dar își aduce aminte și de începuturile carierei, cu cine a venit în București și care au fost primele job-uri pe care le-a avut.

Întrebat dacă mai este pe piață, căsătorit fiind, actorul spune: “Nu ai voie să fii pe piață dacă ești căsătorit? Eu sunt pe piață dimineața, nu seara, la 10 trebuie să fiu acasă să pun copiii la culcare. Sunt pe brunch-uri mai mult. Însă dacă vreți să fiți baby sitter, bone, trebuie să treceți prin filtrul nevestii”.

Discuția a continuat în același ton deschis, Marius admițând că este un lucru care-l stresează: prezența sau absența pătrățelor pe abdomenul actorului care a scris istorie cu serialul VLAD. Fără să stea pe gânduri, Adi și-a ridicat bluza și a admis: ”Am pătrățele… și 2 tatuaje”.

Cunoscutul actor a continuat seria declarațiilor sincere, povestind despre trecut și modul în care s-a mutat din orașul natal: “Am venit la București cu o fostă iubită. Pe atunci, în Brașov, făceam promoții la supe, creme, muștar, am prezentat chiloței o grămadă, costume”.

Extrem de sincer, Adi vorbește deschis despre operațiile pe care le-a avut în urmă cu 4 ani, diagnosticul inițial primit greșit, cum a aflat totul și cum a trecut peste.

Ultima ediție Întrebarea mesei rotunde din acest sezon aduce o discuție extrem de plăcută, plină de umor și dezvăluiri în premieră despre dramele oamenilor frumoși, iubite din trecut, viața de familie, discuțiile intime din cuplu și scenariul unui film pentru adulți.

Bettina Cristea

foto: PR