Adrian Tutu si-a deschis studio de inregistrari

1Adrian Tutu, cel care in urma cu 5 ani a castigat prima editie a emisiunii Romanii au talent, si-a deschis propriul sau studio de inregistrari si produce muzica pentru alti artisti. Studioul se numeste MyCrewMusic si se afla in Focsani.Pregateste primul sau album

Prima piesa produsa de Adrian Tutu se numeste Nu vrei si este o balada emotionanta interpretata de Mircea Cioclei, alias Karym, un artist mai putin cunoscut la noi in tara, dar remarcat peste hotare. Totodata, aceasta este si prima piesa pe care Tutu apare in calitate de “featuring”. In prezent, artistul pregateste un prim album pe care-si doreste sa-l lanseze anul acesta si la care a lucrat singur atat pe partea de productie, cat si pe partea de versuri.

De cand Karym a intrat prima data in studio, mi-am dat seama ca este un baiat serios si talentat, lucru pe care l-a si demonstrat ulterior. Melodia este inspirata din viata lui. M-am lasat ghidat de acest lucru si cred ca am reusit sa transpun in melodie emotiile, sentimentele si trairile lui”, a declarat Adrian Tutu.

Noua piesa poate fi ascultata aici: https://www.youtube.com/watch?v=NxtbOk0v66E&app=desktop

 

Text: Madalina Manole