AeroVolume de la AVON: pentru gene voluminoase, arcuite si separate

AeroVolume de la AVON: pentru gene voluminoase, arcuite si separateDaca rimelul din portfard iti da numai batai de cap, se strange sau are un aspect inestetic, AVON inoveaza din nou piata cosmeticelor cu o tehnologie de ultima generatie in materie de mascara: Zero Gravity. Vei obtine mult mai usor gene voluminoase si arcuite separat. Noua mascara AeroVolume este imbogatita cu fibre ce ofera volum genelor, iar periuta in forma de stea confera o privire plina de expresivitate.

Imaginea noului rimel AeroVolume este frumoasa si talentata Antonia. “Pentru mine ca artist, privirea este esentiala si trebuie sa o evidentiez cu fiecare ocazie. Tocmai de aceea, mascara pe care o folosesc trebuie sa fie cu adevarat speciala. Cu AeroVolume, genele mele sunt usoare ca un fulg, dar efectul ma surprinde de fiecare data: volum, gene lungi, intoarse si cel mai important, o privire expresiva care ma ajuta sa imi tin fanii aproape”, spune artista. Pentru gene superbe, acesta este secretul. Rimelul AeroVolume va fi disponibil incepand cu data de 6 martie 2014 si poate fi comandat prin intermediul Reprezentantilor AVON si, online, pe www.avon.ro.

 

Text: Ruxandra Raica

iulie 21st, 2014 by tonica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comentarii online. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate