Ce înseamnă când visezi morții din familie

visezi mortii din familie

Ce înseamnă când visezi morții din familie? Este primul gând pe care îl ai imediat după trezire și, cu siguranță, te-a răscolit puțin.

În mai multe culturi, apariția unor morți în vis are o simbolistică importantă, dar și un impact emoțional puternic.

Se spune că atunci când vezi morți în vis, aceștia apar pentru a prevesti schimbări importante în viața ta sau pot simboliza pierderea grea peste care ți-e dificil să treci. Un astfel de vis nu trebuie să te îngrijoreze în ciuda impactului emoțional.

Te ajutăm să găsești interpretarea visului tău iar pentru asta încearcă să-ți amintești detalii precum: context, sentimente, persoane și, eventual, ce ți se spune.Morți în vis – semnificații

În creștinism se spune că acești morți în vis sunt persoane decedate din familie ale căror suflete nu-și găsesc liniștea. Cu toate acestea, dacă în vis apar morți care au decedat de mult timp sau a căror moarte nu te-a afectat, ar putea veni pentru a-ți transmite anumite mesaje.

Iată cum poți interpreta cele mai comune apariții de morți în vis:

1.     Morți în vis care zâmbesc

Dacă îți apar morți în vis care zâmbesc, aceștia au venit pentru a-ți spune că totul este bine. Dacă decesul este unul recent, îți spun că sunt bine.

În cazul unor persoane decedate de mai mult timp și care apar morți în vis, zâmbind, este vorba despre tine.

Te îndeamnă să renunți la griji, să zâmbești, îți vor aduce în minte momente frumoase petrecute împreună.

2.     Ce înseamnă când visezi morți din familie: părinți

Atunci când vezi morți în vis iar aceștia sunt chiar părinții tăi, au semnificații precum:

Mama este cea care te ghidează și-ți asigură confortul. Dacă a murit în realitate și o visezi, înseamnă că simți nesiguranță, ai frici și te simți fără protecție.

Dacă nu a decedat și îți apare în vis, moartă, te încearcă momente grele. Pentru a trece peste toate acestea, trebuie să activezi la tine caracteristicile pe care le ai de la mama ta.

Tatăl este întruchiparea puterii și a disciplinei. Dacă îți apare decedat în vis, acordă atenție la cum te-ai simțit. Dacă îți zâmbește și te simți bine, înseamnă că este mulțumit și mândru de parcursul tău, de cum s-au așezat lucrurile în viața ta.

În cazul în care apare supărat iar tu ai un sentiment negativ, atunci nu faci lucrurile cum și-ar fi dorit și simți că l-ai dezămagit. Nu uita că poți oricând să te îndrepți în parcursul tău, în măsura în care este ceea ce îți dorești și tu.

3.     Morți în vis care te îmbrățișează

Ai văzut morți în vis care te-au îmbrățișat iar asta te înspăimântă, gândindu-te că ai îmbrățișat moartea.

Ei bine, nu prevestește moartea ta, mai degrabă îți spune despre posibile trădări ale unor persoane în care ai încredere oarbă.

La polul opus, să-ți îmbrățișezi rudele moarte în vis, poate să însemne o ușurare. Poate că lucrurile din viața ta nu au mers așa cum ți-ai fi dorit, dar acest vis vine să te liniștească, lucrurile vor intra pe un făgaș normal.

Pentru a face diferența, atunci când îți apar morți în vis acordă mare atenție modului în care te simți.

Dacă emoțiile sunt pozitive, și visul tău este, iar dacă sunt negative pot avea la bază durerea pierderii pe care nu o poți depăși sau chiar sentimente de vinovăție, regret, raportat la persoanele pe care le-ai avut în vis.

În cele mai multe cazuri, apar morți în vis sub aceste forme, iar dacă au un mesaj rostit pentru tine, nu-l trece cu vederea, descifrează-l!

Interpretarea a ceea ce înseamnă când visezi morți din familie se face în baza contextului și a sentimentelor din vis.