Afterhills 2021 s-a amânat

Organizatorii Afterhills au transmis, prin intermediul unui comunicat, că festivalul din acest an s-a amânat.

Am așteptat cât am putut de mult, urmărind evoluția epidemiologică și dispozițiile autorităților, însă a sosit vremea să luăm o decizie asumată: Afterhills 2020 nu se poate desfășura după formatul consacrat, cu respectarea distanțării sociale și limitarea numărului de persoane.

Avem o mare responsabilitate față de echipă, de artiști și de voi toți, cei care ați achiziționat bilete și ați așteptat cu nerăbdare festivalul. Sănătatea e pe primul loc și vom face tot ce se poate pentru a depăși cu bine pandemia și să ne regăsim anul viitor. Vă așteptăm alături de noi la Afterhills 2021!”, scrie în informarea de presă.

Organizatorii transmit pe această cale că biletele vândute până acum, pentru ediţia din acest an, vor fi valabile pentru festivalul viitor. De asemenea, cumpărătorii care nu vor putea ajunge la evenimentul din 2021, îşi vor putea recupera banii de pe site-ul oficial al evenimentului.Despre festivalul Afterhills

Festivalul Afterhills şi-a făcut debutul acum patru ani, la Iaşi. În fiecare vară, acesta adună fani ai diferitor trupe şi genuri muzicale, de la electronică până la underground, în capitala Moldovei.

De-a lungul acestor ani, nume autohtone mari, dar şi artişti internaţionali au concertat la festival. În 2019, numărul “festivalierilor” a depăşit 110 mii.

Text: Bettina Cristea

Photo: Afterhills