Agenda de toamna

pr

Toamna se numara bobocii, dar si artistii si, mai ales, muzica buna. Daca temperaturile de afara au scazut semnificativ, asta nu inseamna ca trebuie sa ne baricadam in case si sa ne cuibarim in paturi. Pentru lunile octombrie si noiembrie va propunem cateva concerte care va vor incalzi sufletele si va vor delecta simturile

. Si nu numai…

anim

Anim’est 2012

Festivalul International de Film de Animatie Anim’est este unul dintre cele mai importante evenimente culturale din Capitala. Misiunea acestui festival este de a promova si resuscita filmul romanesc de animatie. Asadar, anul acesta, intre 5 si 14 octombrie se desfasoara cea de-a saptea editie a Festivalului la Cinema Patria, Cinema Studio si Club Control. ~n cadrul festivalului exista sase sectiuni competitive, printre care film studentesc, videoclip&advertising etc. Trofeul Anim’est este acordat in fiecare an unui film din competitia de scurt metraj a festivalului.

 

concert_the-cranberriesConcert The Cranberries

Joi, 11 octombrie, trupa irlandeza The Cranberries se intoarce la Bucuresti in cadrul Complexului Romexpo. Concertul face parte din turneul de promovare al al albumului “Roses”, al saselea album de studio al trupei. Formatia se afla pentru a doua oara in Romania, asa ca veti putea asculta faimoasele piese precum “Zombie”, “Linger”, “Free to Decide” etc. Stilul muzical al trupei se caracterizeaza prin rock alternativ cu influente pop, indie si folclor irlandez.

 

land_of_the_dance

Lord Of The Dance

Povesti in pas de dans, costume desprinse din basme, dansatori agili, toate acestea reprezinta ingredientele unui spectacol de succes, marca Michael Flatley, celebrul dansator si coregraf. Pe data de 13 octombrie, la Sala Palatului aveti ocazia de a participa la un show captivant “Lord Of The Dance” care va va incanta cu siguranta. Pretul biletelor porneste de la 50 de lei si poate ajunge pana la 300 de lei. Biletele se gasesc pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

 

Jennifer Lopez la Bucuresti

Daca la inceput a fost un zvon, acum s-a si concretizat. Jennifer Lopez concerteaza toamna aceasta la Bucuresti. Cand? Pe data de 14 noiembrie. Unde? ~n cadrul Complexului Romexpo. Concertul face parte din turneul mondial “Dance Again”, inceput pe data de 14 iunie in Panama City. Daca vreti sa va bucurati live de vocea indragitei artiste, dar si daca vreti sa o admirati in toata splendoarea, nu ratati un superconcert ce poarta amprenta J. Lo.

 

Horia Brenciu la Sala Palatului

Si daca tot avem o pleiada de artisti straini, de ce nu ne-am bucura si de o voce autohtona. Joi, 29 noiembrie, ora 20:00, la Sala Palatului din Bucuresti are loc spectacolul lui Horia Brenciu, “My way”, care, alaturi de HB Orchestra Big Band, va incanta auzul spectatorilor, ce mai… un adevarat regal muzical. Concertul a fost conceput ca un omagiu adus lui Frank Sinatra, de aceea poarta numele uneia dintre cele mai cunoscute melodii ale artistului. Traiti emotia de odinioara a muzicii swing!

 

expozitie_fotografii_vechiExpozitie de fotografii vechi

Iasiul este un oras cu vocatie culturala, asa ca, intre 1 octombrie si 1 noiembrie, Galeria de Arta Grand Hotel Traian gazduieste Expozitia de fotografii vechi “Le bon ton. Incursiune in moda interbelica”. Expozitia este o calatorie in istorie mai diferita, cu un parfum al orasului de altadata, al muzicii si imaginilor. Colectia apartine artistului Adrian Serghie.

Text: Ruxandra Raica