Agendele Letts of London, acum si in Romania

Agendele Letts of London, acum si in RomaniaLibraria Syntagma din Galeriile Titan a fost gazda evenimentului de lansare a celebrelor agende Letts si in Romania. La eveniment au fost prezente vedete, dar si jurnalisti si oameni de afaceri.

Printre invitati s-au numarat: Adina Halas, Roxana Iliescu, Gabriel Maga (chitaristul de la VUNK) insotit de iubita lui – creatoarea de moda Anca Melinte, Bobby Stoica (ex – Voltaj), Alexandra Usurelu, Alina Laufer impreuna cu fetita ei – Carina, Deea Maxer insotita de fiul ei, Andreeas. In contextul de astazi in care folosim telefoanele mobile inteligente pentru a nota evenimentele importante, am uitat de mirosul hartiei proaspat iesite din tipar si de alunecarea pixului pe hartie. Am uitat sa scriem scrisori si sa transmitem mesaje celor dragi asa cum obisnuiam sa o facem.  

       Vedetele au acceptat provocarea Letts de a vorbi despre agenda personala si de a o arata. Roxana Iliescu a povestit pe pagina ei de facebook ca a realizat cat de importanta este agenda dupa ce si-a pierdut tableta in tren. Cu o traditie de peste 200 de ani, agendele inventate de John Letts au devenit celebre in intreaga lume pentru designul atractiv, pentru varietatea dimensiunilor, pentru ca sunt adaptate diverselor domenii de activitate si, cel mai important, pentru calitatea lor. Tu unde-ti notezi lucrurile importante?

 

Text: Ruxandra Raica