Aici cu mine: Proconsul, Andra si Stefan Banica

proconsul-351Aici cu mine este noua piesa a formatiei Proconsul, piesa interpretata impreuna cu Andra si Stefan Banica, intr-o colaborare inedita. Desi initial melodia avea sound de twist, varianta finala a fost conceputa astfel incat sa se potriveasca manusa cu stilul muzical al fiecarui solist implicat. Propunerea celor de la Proconsul a fost primita cu bratele deschise de Andra si Stefan, care s-au declarat incantati sa se supuna acestei provocari muzicale.Aici cu mine, videoclip surprinzator 

Single-ul Aici cu mine este compus de Robert Anghelescu, Dragos Dinca, Mihai Dumitrescu, Emanuel Gheorghe si Bogdan Teslovan, pe versurile lui Mihai Dumitrescu (Jerryco). Videoclipul, in regia lui Dan Petcan, surprinde tocmai prin lipsa artistilor, lipsa completata de un grup de copii care debordeaza de energie si pe ale caror chipuri se poate citi iubirea pentru muzica si dorinta de a ajunge pe scena, atat la propriu cat si la figurat.

„Aici cu mine este dovada vie ca muzica poate aduce impreuna, in diferite proiecte, artisti care, chiar daca in cariera proprie abordeaza stiluri diferite, pot sa compuna si sa cante impreuna si pot aduce plus valoare muzicii romanesti!”, au declarat artistii de la Proconsul.

Ma bucur ca pentru aceasta piesa am colaborat cu doua dintre cele mai cunoscute voci din Romania, Bodo si Stefan. Sper sa o ascultati cu placere!”, a spus Andra.

Proconsul e o trupa care imi place si care are ceva de spus in peisajul muzical romanesc de ani si ani de zile. Cu Bodo am colaborat pe unul dintre albumele mele, “Duete”, unde l-am invitat sa cante cu mine una dintre piesele mele, reorchestrate special pentru acel album. De asemenea, am mai cantat impreuna la concertele mele de Craciun de la Sala Palatului, plus in alte cateva imprejurari. Asa ca a venit randul meu acum sa raspund invitatiei baietilor de la Proconsul”, a adaugat Stefan Banica.

Text: Madalina Manole