Alec Baldwin a omorât un om și a rănit un altul pe platourile de filmare

Celebrul actor Alec Baldwin, tatăl lui Hailey Bieber, a omorât directorul de imagine în timpul unor filmări și l-a rănit grav pe regizor, cu un pistol din recuzită. Accidentul s-a petrecut în timpul filmărilor unui film western, în New Mexico.

Directorul de imagine ucis, Halyna Hutchins, avea 42 de ani, iar regizorul, care se află în stare gravă la Christus St. Vincent Regional Medical Center, este Joel Souza, în vârstă de 48 de ani.

Potrivit șerifului din Santa FE, Alec Baldwin, în vârstă de 68 de ani, a tras cu un pistol de recuzită, exact așa cum prevedea scenariul. Poliția investighează cu ce tip de proiectil a fost încărcată arma, un pistol de secol XIX care ar fi trebuit să aibă gloanțe oarbe, nu adevărate.

„Investigaţia rămâne deschisă şi în curs. Nu au fost făcute acuzaţii cu privire la acest incident. Martorii continuă să fie intervievaţi de detectivi”, a spus un reprezentant al poliţiei.

Actorul este el însuși coproducător al filmului Rust (Rugină) a cărui acțiune se desfășoară în perioada anilor 1880. Din distribuție mai fac parte Travis Fimmel și Jensen Ackles.

 

Bettina Cristea

Foto: Twitter, Biziday