Alege machiajul de zi in nuantele toamnei

Alege-machiajul-de-zi-in-nuantele-toamneiPentru un machiaj de zi in tendinte, cea mai buna solutie este inceperea acestuia prin aplicarea unei baze de machiaj luminoase, care poate fi inglobata de la sine in crema hidratanta de zi cu zi.

 

Baza de machiaj va estompa diferentele de pigmentare rezultate in urma expunerii la ultraviolete, precum si bronzul inestetic de sfarsit de vara, incompatibil cu tinutele office si black tie ale toamnei. Pentru obtinerea unui ten mat, modern, trebuie evitate bazele de machiaj puternic sidefate.

 

 

Accentueaza-ti ochii!

Cele care doresc un machiaj discret nu trebuie decat sa aplice pe pleoape un fard luminos, pastelat, si putin rimel, pe cand cele care doresc sa iasa in evidenta pot apela la accentuarea ochilor cu un fard mai inchis (o singura nuanta de gri, brun, bleumarin sau aramiu e suficienta) – in degradé de la linia genelor pana la pliu si foarte subtil pe pleoapa inferioara, completat, bineinteles, cu rimel pe ambele randuri de gene.

 

Balsamul de buze este ideal in zilele racoroase

Pe lumina de zi buzele nu trebuie sa fie prea intens colorate, fiind suficienta aplicarea unui balsam de buze sau a unui ruj natural mat. Rujurile mate sunt de obicei mai greu de folosit, deoarece accentueaza orice imperfectiune a buzelor (crapaturi, exfolieri etc.).

 

Cum trebuie sa fie fardul de obraz?

Fardul de obraz poate fi cremos (daca e aplicat direct peste pielea hidratata sau peste fondul de ten) sau pudra (daca e aplicat peste pudra sau un fond de ten mineral), dar indiferent de textura el trebuie sa ramana foarte, foarte subtil. Aplicati putin blush pudra roz cu o pensula mare, moale, din par natural, pe umerii obrajilor si pe tample, pentru un look proaspat, modern. Pensulele pentru blush sunt foarte importante – ele reprezentand 99% din perfectiunea aplicarii.

 

Consultant: Ruxandra Dobrescu

General Manager

Scoala de Machiaj Kruger Brent

www.krugerbrentagency.ro