Alessandro Safina, „Canzoni D’Amore” de Valentine’s Day

 

Artistul italian Alessandro Safina, nume familiar publicului din Romania mai ales datorita aparitiei în productia braziliana „Clona” si a single-ului „Luna”, inclus pe coloana sonora a serialului revine in tara noastra cu doua concerte in luna februarie.

Cu o cariera extraordinara in domeniul operei, Alessandro Safina a concertat cu casa inchisa pe cele mai importante scene ale lumii. Una dintre cele mai cunoscute particularitati ale artistului, este stilul sau unic prin care a combinat muzica clasica cu cea pop pentru a crea un nou stil, „Pop Opera”.

20 de piese de iubire

Conceput pentru a sarbatori iubirea, spectacolul „Canzoni D’Amore” va cuprinde peste 20 de piese pe care artistul le va canta atat la Cluj, cat si la Bucuresti. Printre ele se va numara si cel mai recent single lansat, Mare Mare, alte piese de succes ale sale, dar si coveruri internationale.Dupa cum spune artistul, abia asteapta intalnirea cu publicul roman: „Imi doresc sa ne revede m în numar foarte mare, ca de fiecare data. Astept cu nerabdare sa va cant si sa va incant, sa ne bucuram de o seara minunata si de acel schimb de energie atat de benefic sufletelor noastre, care se intampla intotdeauna prin muzica.

Alessandro Safina a colaborat cu numerosi artisti internationali, printre care Elton John, Carlos Santana, Rod Stewart, Miriam Stockley, Sarah Brightman, José Carreras sau Mario Frangoulis.„Canzoni D’Amore” este cel de-al cincilea concert pe care Alessandro Safina îl sustine la Bucuresti si al doilea de la Cluj. De asemenea, el a mai fost prezent de doua ori si la Alba-Iulia. In Romania a mai cantat alaturi de Andrea Bocelli, Gheorghe Zamfir si de Loredana.

Toti cei care vor sa faca un cadou special persoanei iubite de Valentine’s Day nu trebuie sa rateze spectacolele pe care Alessandro le va sustine  la Cluj, la Sala Polivalenta (BT Arena) pe 14 februarie si la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 17 februarie 2019.