Alex Mica lanseaza “Primeste Craciunul in casa ta”

alexLinistea din suflet si caldura din inima in preajma Craciunului sunt doar doua dintre emotiile pe care noua piesa lansata de Alex Mica le transmite.

Dupa ce a lansat hiturile “Dalinda” sau “Mi hermosa”, doua dintre cele mai vizionate piese de pe canalul oficial de YouTube al Cat Music, Alex Mica revine in atentia publicului cu single-ul “Primeste Craciunul in casa ta”.

“Primeste Craciunul in casa ta” este o piesa melancolica, ce surprinde emotia sarbatorilor de iarna si ne indeamna sa fim mai buni.

“In luna decembrie, luna miracolelor, tr?im emotii pure si coplesitoare. Tot in aceasta perioada ne regasim pe noi insine, cu amintiri din copilarie, cu bucurie si iubire. Ne e dor de mirosul de cozonaci din casa bunicii si de sarbatorile petrecute in familie. «Primeste Craciunul in casa ta» vorbeste despre aceste clipe minunate care ne fac fericiti de fiecare data”, spune artistul.

“Primeste Craciunul in casa ta” a fost compusa de catre Alex Mica impreuna cu Dony si The Kid, responsabili si de celelalte hituri ale artistului.

Play: “Primeste Craciunul in casa ta” by Alex Mica

 

Text: Andreea Popescu