Alex Velea a filmat la Los Angeles pentru single-ul „Straino”

Alex Velea revine cu o noua piesa si cu un videoclip. Artistul a lansat primul single din acest an, intitulat „Straino”. Piesa este  produsa in studiourile Golden Boy Society, unde artistul a creat un hub de creatie muzicala, impreuna cu Rashid, Mario Fresh, Lino, Jon Baiat Bun & Karie.

„Melodia Straino reda dragostea la prima vedere. Este o piesa ritmata, care surprinde insa prin versurile sale modul in care o persoana necunoscuta ajunge sa devina familia ta si totul datorita iubirii. M-am inspirat din povestile mele atunci cand am scris versurile acestei piese. Sper ca lumea sa se regaseasca in aceasta poveste!”, spune Alex Velea despre noul single.

Videoclipul piesei a fost regizat de Alex Ceausu si filmat in doua locatii, Bucuresti si Los Angeles, iar textul este scris de Alex si de Theea Miculescu.

Alex Velea s-a facut remarcat in industria muzicala datorita timbrului vocal special, dar si abilitatilor de compozitor, la care se adauga show-ul pe care il face pe scena si felul in care danseaza. Solistul a cucerit topurile muzicale cu piese precum „Doar ea”, „Secret”, „Cand noaptea vine”, „Minim doi”, „E marfa tare” si „Din vina ta”.

Text: Iulia Mirica