Alexandra Dinu a strălucit pe covorul roșu de la Veneția!

După apariția de senzație a Mădălinei Ghenea, acum o altă româncă a atras toate privirile odată ce și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Este vorba de Alexandra Dinu, care a strălucit și la propriu, și la figurat, cu ținuta aleasă pentru festivitate.

Alexandra Dinu a ajuns la cea de 79-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția, unde a luat parte la premiera peliculei “Dead For a Dollar”. În vârstă de 41 de ani, pentru frumoasa româncă – Italia este ca a doua casă, dat fiind faptul că s-a mutat acolo de mulți ani.Ținuta aleasă de Alexandra Dinu pentru Veneția

Alexandra Dinu și-a făcut apariția pe covorul roșu de la Veneția cu o rochie transparentă cu inserții strălucitoare de la Vestiare D’un Oiseau Libre. La ținută a asortat o pereche de pantofi cu toc subțire. Cu o coafură lejeră, actrița i-a fermecat pe toți cu frumusețea ei.

Alexandra s-a pozat și alături de alte două românce ajunse pe covorul roșu de la Veneția – manechinul Bianca Niculae și regizoarea Cristina Jacob.

 

Alexandra Dinu, pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Sursa foto: Getty Images
Alexandra Dinu, pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția. Sursa foto: Getty Images

 

Alexandra Dinu, pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, alături de Bianca Niculae și Cristina Jacob. Sursa foto: Getty Images

 

Ce s-a întâmplat cu după Românii au talent

După ce s-a retras de pe micile ecrane – mai exact, din rolul de jurat Românii au talent, despre Alexandra Dinu s-a scris că ar fi avut o relație cu Dinu Pescariu, despre care presa de scandal a scris și că s-ar fi despărțit de Letiția Beraru, cea cu care are 3 băieţi, după 14 ani de relație. Și chiar dacă Alexandra și Pescariu au fost surprinși împreună de paparazzi, ei nu au confirmat până în clipa de față că ar fi avut o relație.

Adrian Mutu, motivul despărțirii de Alexandra: “Nu a mers”

În cartea sa autobiografică “Revenirea din infern”, Adrian Mutu – fostul soț al Alexandrei Dinu, a povestit cum și-a cunoscut prima sa soție, dar și care a fost motivul care a dus la divorțul de femeia care i l-a adus pe lume pe Mario, băiatul celor doi foști soți.

“Ne-am întâlnit și a fost dragoste la prima vedere. Tineri, foarte tineri, eu 21, ea 19! Abia plecasem în Italia, Alexandra rămânea în țară, era greu. Însă relația avansa, așa că am început să ne gândim la căsătorie și, după șase luni, am făcut acest pas. Voiam ca Gică Hagi și soția sa, Marilena, să ne fie nași. Era idolul meu. Au acceptat să ne fie părinți spirituali și în august 2000 ne-am căsătorit.

A fost o iubire fulgerătoare, de adolescenți, aș spune chiar de copii. Dacă mă uit înapoi, cred că la această vârstă un bărbat nu e copt, mai are de mâncat mămăligă. Atenție, nu spun că cei care se căsătoresc de tineri nu au șanse să rămână împreună, dar la noi nu a funcționat! Fiecare avea jobul său, eram vedete, simțeam presiune peste tot pe unde mergeam. Presa era după noi, simțeam, așa, ceva ca o senzație de sufocare. Nu jucam, viitorul meu era incert și lucrul ăsta mă apăsa. Relația nu a mers din cauza tinereții”, a scris Mutu, în cartea “Revenirea din Infern”.