Alexandra Stan – „I Think I Love it”

Alexandra Stan, unul dintre putinii artisti romani care cucereste constant topurile internationale cu piesele sale, a revenit in 2019 cu un single reggae-pop ce-si va face imediat loc in playlist-ul tau de vara.

Alexandra intra in portofoliul Universal Music, cea mai mare casa de discuri din lume, si revine cu primul single din 2019 – „I Think I Love it”. Piesa este compusa de Petre Ioachim, Krishane, Radu Bolfea, Adelian Stanga si Vlad Lucan si va fi inclusa pe urmatorul album al artistei.

Asculta / Descarca piesa: https://AlexandraStan.lnk.to/IThinkILoveIt 

Alexandra Stan a cucerit intreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat” iar anul acesta aniverseaza 10 ani de activitate muzicala. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), zeci de single-uri de top, a avut colaborari cu artisti ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva si a strans o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani. Alexandra este si singura artista din Romania a carei piesa, „Mr Saxobeat”, a fost interpretata de un alt star international, Selena Gomez.

Alexandra si-a facut debutul in muzica alaturi de MediaPro Music, cand a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanta, artista reintra in portofoliul Universal Music Romania & MediaPro Music.

In urma cu 3 saptamani, Alexandra a interpretat live melodia “I Think I Love it” in cadrul petrecerii anuale a celor doua case de discuri. In plus, Alexandra pregateste si lansarea videoclipului, o surpriza vizuala, realizat chiar in orasul ei natal, Constanta.