Alexandra Stan: “Nu aveam bani să ajung la liceu”

Alexandra Stan

Alexandra Stan și-a deschis sufletul în emisiunea lui Denise Rifai, impresionând prin naturalețe și sinceritate. A vorbit fără rețineri despre relația cu familia, carieră, dar și despre perioadele dificile pe care le-a trecut cu greu și care au marcat-o.O copilărie marcată de griji

În trecut, covarsiti de datorii, părinții Alexandrei Stan au vândut casa din Constanța și s-au mutat la maginea comunei Valu lui Traian într-o casă neracordată la canalizare și gaze. Această situație a deternminat-o pe sora ei cea mare să se angajeze, pe mama sa să plece la muncă, în Italia,  și  pe tatăl ei să se angajeze ca paznic.  În acea perioadă Alexandra Stan a lucrat ca ospătăriță într-un bar din comună pentru a-și ajuta familia. Ea şi-a învinuit multă vreme tatăl pentru toată acea perioada dificilă din adolescență. De-abia mai târziu, în perioada în care au lucrat împreună,  Alexandra l-a descoperit și înțeles  pe părintele ei .

Viaţa “de sirenă”

“Cu siguranță l-am învinovățit pe tata. El a avut o perioadă, după aceea de boală, au urmat niște ani în care a fost foarte copleșit de tot ceea ce se intâmpla și datoriile au venit una după alta, nu a știut cum să gestioneze această chestie. Întotdeauna și-a dorit să ne protejeze… Eu am avut posibilitatea, în schimb, să îl cunosc pe tata, în momentul în care am mers cu el în concerte; el a fost tour managerul meu timp de doi ani și jumătate și am avut posibilitatea să îl cunosc pe el ca om. Mi-am dat seama de toate aceste chestii ulterior. Este greu, copiil fiind,  să îți dai seama… Tindeam să îl învinovățesc pentru că m-a scos din mediul meu unde trăiam pe plajă și totul era lux, un vis, mergeam la plajă și trăiam ca o sirenă cu 10 prieteni pe plajă… Am ajuns în Valu lui Taian, unde trebuia să fac naveta, mă trezeam la 5 și jumătate ca să pot să ajung la liceu, uneori nu aveam bani de bilet. Mintea de copil nu înțelege chestia asta, însă eu am avut posibilitatea să îl înțeleg pe tata, că l-am avut mai aproape de mine”.

StresControl Naturalis este un supliment alimentar cu efect benefic asupra asupra starilor emotionale si a capacitatii organismului de a se adapta la situatiile de stres

Despre alegerile nefericite şi greşelile în dragoste

“Din păcate, alegerile pe care le facem noi sunt foarte strâns legate de multe chestii din subconștientul nostru, legate de traume, de tot felul de lucruri din copilărie, din adolescență… Dumnezeu nu poate să ți le dea pe toate mereu, dar eu mă îndrăgostesc de toți bărbații, orice relație pe care am avut-o, indiferent că a durat o săptămâna sau 3 ani de zile, eu i-am iubit la fel de mult. În momentul în care sunt cu un bărbat, chiar dau tot. Sunt foarte naivă, de multe ori, sunt ușor de manipulat emoțional. Bărbații văd că dau mult, din prima, și profită de chestia asta. Încă nu m-am învățat minte. Sper să mă satur odată și să nu mai fac asta”.

Concurenţa cu Inna

“Întodeauna a existat concurența cu Inna, există între toți artiștii; există între mine și Antonia, între Antonia și Alina Eremia, dar e și normal…; concurență este cea care te face să fii mai bun… Drumurile noastre au luat-o pe căi diferite…Drumul ei a continuat lin… Cumva, chiar dacă eu am trecut prin ceea ce am trecut, întotdeauna  am ieșit la suprafață… Ar fi trebuit să fim mai uniți, și așa suntem mici ca țară, ca industrie, până la urmă nu putem fi două Alexandra Stan și nici două Inna”.

Despre episodul violent cu fostul manager

„În ziua în care s-a întâmplat, m-a chemat la repetiții și m-a făcut în toate felurile. Dar am înțeles că și agresorii au probleme mentale. Am trecut peste, dar cu greu. (…) În niciun caz. Am tras de volan pentru că mă bătea, îmi dădea mulți pumni. Dacă ar fi vrut să se despartă de mine, de ce nu m-au lăsat în pace, de nu au rupt contractul? Mie îmi era anulat dreptul de a apela la un avocat, în acel contract. Când am fost la un avocat și mi-a spus că nu este ok, am abordat subiectul, ei au reacționat imediat (…) Am renunțat de frică și pentru că nu aveam cum să demonstrez. De asta am depus mai târziu plângere. Am stat ascunsă la o prietenă în weekend, iar apoi am apelat la presă. Pe parcursul procesului, am apelat la alți avocați. (…) Am încercat să includ toate astea, dar două cazuri s-au clasat”.

Despre prima iubire: Dorian Popa!

„E normal să-l apreciez, să-l admir, mai ales că e un tip inteligent. Dorian era talentat de mic, cel mai frumos din gașca lui. Stătea mai mult decât mine în fața oglinzii. Am avut o discuție cu el, ulterior: «Măi Alexandra, eu știu că nu sunt cel mai talentat, cel mai mare cântăreț, trag de mine cât pot acum, cât sunt tânăr, bag sală, vreau să-mi iau casă, să-mi iau mașină». Și-l respect. A fost primul meu iubit, prima relație, în liceu. Ne pupam, mergeam de mână. Dar chiar m-a înșelat cu o fată din Constanța, care avea super mulți bani. L-am prins cu ea. A fost pe interes! El acum nu mai recunoaște. Bine, și eu aveam un crush, îmi plăcea de altcineva, pentru un băiat mai mare cu 4-5 ani, dar era golan și sora mea îmi zicea să nu umblu cu el. Dar crezi că eu o ascultam pe sora mea?”

Foto PR “40 de întrebări cu Denise Rifai” şi Facebook