Alexandra Usurelu – “Ceva se intampla cu noi”

Alexandra Usurelu – “Ceva se intampla cu noi”Aseara, Alexandra Usurelu a sustinut un concert live la Palatul Ghika, in cadrul caruia a lansat single-ul: “Ceva se intampla cu noi”, o piesa calda si emotionanta, la fel cum este si vocea ei. Muzica si versurile sunt scrise de Bobby Stoica, iar videoclipul piesei a fost filmat in Brazilia.

Invitati speciali in spectacol au fost Mircea Vintila, alaturi de care artista interpreteaza piesa “Ceva se intampla cu noi”, si Cornel Ilie (VUNK). Mesajul pe care Alexandra l-a transmis la final a fost sa incercam sa gasim binele in noi si in ceilalti, sa iubim si sa ne bucuram mai mult. Melodiile ei pline de sensibilitate si emotie si vocea sa frumoasa au reusit sa bucure si sa incalzeasca sufletele celor peste 400 de spectatori prezenti in sala, care au rasplatit-o cu un sir lung de aplauze. Inconjurata de flori de liliac, pe care la sfarsitul concertului le-a oferit tuturor femeilor din public, Alexandra Usurelu nu doar ne-a incantat, ci ne-a si transmis tuturor energia sa extraordinara.

Dar ca sa intelegi cu adevarat magia pe care reuseste sa o creeze Alexandra cantand, trebuie sa o asculti macar o data live. Pana atunci, iti recomand cea mai noua piesa a sa, “Ceva se intampla cu noi”, pe care o poti gasi aici. Iar mai multe despre Alexandra Usurelu poti afla pe pagina sa de Facebook. “Trec zorii fara noi, cand iubim putin”…

 

Text: Bianca Badescu

Foto: Claudia Enescu