Alexandra Usurelu isi lanseaza cel mai recent single

Afis Palatul Ghika Hennessy parteneri media aprilie 2014Alexandra Usurelu isi va lansa joi, pe data de 17 aprilie, cel mai recent single intitulat “Ceva se intampla cu noi”, single ce va fi inclus pe primul album al artistei. Videoclipul melodiei a fost filmat in Brazilia, in statul Bahia ce se bucura de o atmosfera linistitoare.

Piesa va fi lansata in cadrul seriei de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, care se va desfasura la Palatul Ghika, pe data de 17, asa cum aminteam mai sus, incepand cu ora 20.00. Astfel, vocea inconfundabila a Alexandrei va rasuna, iar concertul se va transforma intr-un Eden al muzicii de calitate.

      „Gradina noastra, in care ii invitam cu mult drag pe spectatori, va aduce o parte din atmosfera locurilor in care am filmat videoclipul pentru cantecul «Ceva se intampla cu noi». De la costume, decor si pana la videoproiectiile ce vor fi prezentate, toate elementele spectacolului ii vor purta pe oamenii din fata noastra intr-o lume idilica, cu parfum colonial, o lume a unor suflete inca nepoluate”, a declarat Alexandra Usurelu. Pe scena vor mai urca, in aceeasi seara, Nicolas Simion & Sorin Romanescu, in concertul Pascal Moods.

 

Text: Ruxandra Raica