Alexandru Ciucu face marele salt in domeniul actoriei

alexandru-ciucu-hollywoodDesignerul Alexandru Ciucu a decis sa studieze actoria si regia de film la Hollywood, dar fara sa renunte la activitatea de designer de costume masculine si feminine.

Alexandru Ciucu nu a stat pe ganduri si a plecat la Hollywood sa se specializeze in domeniul cinematografei la una dintre cele mai bune scoli de profil din Cetatea Filmului, New York Film Academy, institutie absolvita de multe nume celebre din industria filmului (Steven Spielberg, Kevin Spacey, Ben Stiller sau Anthony Quinn).

In cadrul acestei renumite scoli, Alexandru va urma cursuri de actorie si de film making, incluzand specializari in scenariu, regie, productie si marketing de film.

„Vreau sa invat de la cei mai buni din bransa, de aceea am ales ca destinatie Hollywoodul. Filmul iti permite sa comunici mult mai bine emotiile si experientele pe care vrei sa le impartasesti celorlalti. Am cateva idei de scenariu care cred ca vor aduce o noua perceptie asupra filmului romanesc. Consider ca impletirea fashionului cu cinematografia ma va implini profesional”, declara designerul.

Mai mult de atat, Alexandru Ciucu isi doreste ca proiectele sale sa contureze frumos imaginea externa a Romaniei si ne sfatuieste „sa ne amintim doar ca muzica, moda, filmul si pictura sunt domeniile in care cei mai multi romani se remarca peste hotare”. Printre romanii care au dezvoltat conexiuni in Cetatea Filmului si cu care Alexandru Ciucu s-a intalnit se numara Monica Barladeanu, Marius Moga si cu fotograful Edward Aninaru.

In curand, designerul vestimentar va incepe cursurile prestigioasei scoli, iar pe parcurs va pune bazele primului sau proiect cinematografic.

Text: Andreea Popescu