Alin Oprea suferă după fosta familie

Fostul solist al trupei Talisman, Alin Oprea, suferă după fosta sa familie, mai exact după copiii lui care acum locuiesc doar cu mama lor.

Invitat în platoul emisiunii Xtra Night Show, cântăreţul a citit o scrisoare scrisă de acesta copiilor săi, Melissa şi Adrian:

”Dragii mei copii. Tot ce am iubit mai mult pe lumea asta ați fost voi. Singurele persoane pentru că mi-aș fi dat chiar și viața ați fost voi. Mândria mea cea mai mare pe lumea asta ați fost voi. Orice ați fi și orice ați face, iubirea mea pentru voi este maximă și veșnică. Îngeri sau demoni, sfinți sau criminali, copii sau adulți, voi o să rămâneți mereu pentru mine fetița mea și băiețelul meu. Orice s-ar întâmpla nu vă judec, nu vă învinovățesc și nu vă urăsc.

Am sperat că vom fi o echipă toată viața și că vă voi încuraja și vă voi susține în toate momentele și provocările profesionale mai dificile. Am sperat să fiu aproape de voi când veți absolvi universitățile, când veți câștiga premiul Brit Awards și când veți deveni vedete.

Aș fi fost onorat să petrecem împreună la nunțile voastre și aș fi fost poate bunicul rocker nonconformist pentru copiii voștri. Toate acestea mai sunt încă posibile, dar depinde doar de voi. Eu vă respect alegerile. Sunteți sângele, sufletul și viața mea.

Am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru voi, sunteți adulți și sunt convins că veți reuși în viață sau carieră cu sau fără mine de acum încolo. Sunteți prea talentați, prea frumoși, prea deștepți ca să nu vă îndepliniți visele. Fiți cinstiți, spuneți mereu adevărul, și nu faceți compromisuri. Iubiți-vă pe voi înșivă. Vă doresc fericire, adică sănătate, iubire și succes. Vă iubesc”, a citit, plin de lacrimi, Alin Oprea.Motivul divorţului lui Alin Oprea şi Larisa

Acum două luni, după 22 de ani de căsnicie, Alin Oprea de la Talisman și soția lui, Larisa, și-au spus ”Adio”. Motivul despărțirii celor doi se pare că ar fi fost infidelitatea lui Alin. Relația cu Alin Oprea s-a răcit în momentul în care cântărețul a fost surprins în compania amantei. Melissa și Adrian nu pot înțelege de ce propriul tată s-a schimbat atât de mult și a ales să-și refacă viața în compania altei femei.

Apropiaţii lui Alin Oprea spun de artist că are o relație cu o brunetă, de doi ani, iar de câțiva ani soția, Larisa, locuiește în Londra, unde cei doi copii sunt la studii. Distanța și lipsa comunicării i-au făcut pe cei doi să răcească relația de cuplu și să ajungă în punctul divorțului.

Text: Bettina Cristea