Alina Puscas si Cosmin Selesi – jocuri si transformari

Copyright Mihai Stetcu Antena 1 160114 TCDU 5 0720Prezentatorii super show-ului ”Te cunosc de undeva?”, difuzat pe Antena 1,  ne-au vorbit in interviul de mai jos despre noul sezon al emisiunii pe care o prezinta, despre colaborarea pe care o au, dar si despre meseria lor de baza – actoria. In plus, au acceptat provocarea de a ne destainui ce-ar face daca ar fi… invizibili pentru o zi.

 

TONICA: Noul sezon “Te cunosc de undeva” a venit cu mai multe schimbari,  povestiti-ne mai multe despre ele…

Alina: Da, chiar am inceput in forta sezonul cu numarul 5 pe 15 februarie. Deja telespectatorii au descoperit cele mai mari surprize ale sezonului: noul platou cu decorul aferent, noii jurati si noii concurenti. Toti concurentii sunt preferatii mei, pur si simplu pentru ca sunt foarte buni, joviali, implicati si mai ales pusi pe sotii. Trebuie sa spun ca nu m-am asteptat o secunda ca Alex Velea, Doru si Ristei sa fie atat de glumeti! Va spun cu mana pe inima ca pur si simplu nu am avut suficienta emisie tv sa putem sa lasam toate momentele haioase.  Asa ca probabil s-a dat cu banul pentru ceea ce avea sa ramana (rade).

 

T: Care a fost cel mai amuzant/emotionant moment pe care l-ai trait la “Te cunosc de undeva”?

Alina: Daca vorbim despre sezonul cu numarul 5, cel mai amuzant moment a fost Alex Velea transformat in Monica Anghel. Inca din primele secunde de la aparitia pe scena, socata fiind la cat de…. of cum sa spun… cat de uratel/uratica era Alex Monica Anghel Velea (rade). Din momentul in care a pasit pe scena pana la finalul editiei, Alex ne-a oferit o sumedenie de crampe musculare.

Iar daca vorbim despre cel mai emotionant moment trait in noul sezon, va spun ca acela a fost reintalnirea cu intreaga echipa de filmare si productie si bineinteles cu publicul prezent acolo, care ne-a oferit neconditionat un grandios sentiment de drag de a ne fi reintalnit.

 

Cosmin: Cel mai amuzant moment a fost in acest sezon, cand Alex Velea s-a transformat in Monica Anghel. Cel mai emotionant mi s-a parut Pepe, in postura lui Joe Cocker, intr-unul din sezoanele trecute.

 

T: Pentru ca tot vorbim de “Te cunosc de undeva”, show-ul transformarilor, spune-ne, te rugam, daca ai putea sa te transformi in cineva, in orice personalitate din lume, pe cine ai alege si de ce?

Alina: Mmmmmmmm……grea intrebare! Grea decizie! As alege mai multe variante: as incepe cu un travesty (rade) Christian Bale – actorul meu preferat, in acest moment, iar ca artist din zona muzicala, as alege sa fiu Pink, pentru ca imi inspira multa putere, talent, optimism, voce uluitoare.

Cosmin: N-as putea sa ma transform in cineva anume, pentru ca sunt foarte multumit de mine (rade).

 

T: Inainte de a fi prezentatori tv, voi sunteti actori. Care este cea mai frumoasa parte a meseriei de actor? Dar cea mai grea?

Alina: Pentru mine, cea mai frumoasa parte a meseriei de actor o reprezinta momentul transpunerii in personaj, descoperirea personajului, asumarea lui si, bineinteles, momentul in care vezi apreciat de public produsul final (filmul/serialul/piesa de teatu). Cea mai grea si totodata dezamagitoare parte a meseriei o consider lipsa acuta de joburi in acest domeniul, lucru care impinge orice actor spre o alta meserie pe care o va face din necesitate si nu din placere.

Cosmin: Cea mai frumoasa parte se intampla atunci cand joci teatru pe scena. Mai frumoasa de atat este partea de aplauze, de la final.

 

T: Toti avem tendinta sa purtam niste masti in fata celorlalti in viata de zi cu zi, mai degraba am juca un rol decat sa ne aratam asa cum suntem cu adevarat. De ce crezi ca se intampla asta si cum putem scapa de acest “obicei”?

Alina: Nu cred ca as putea sa dau vreun sfat sau vreo parere in acest sens, pentru ca eu evit mastile, tocmai pentru ca mi-am dat seama ca ele inseamna multa energie consumata degeaba. Este ca si cum ai ajunge sa minti in mod constant si la un moment dat ai uita ce ai mintit si iata momentul penibil in care ai ajunge, sa nu mai fii crezut de nimeni. Cred ca Mastile au Termen de Expirare sau un Termen de Garantie …

Cosmin: E o tema prea complicata, ca sa o rezumam intr-un raspuns de doua-trei fraze (rade)

 

T: Daca ai fi invizibil/a pentru o zi pe platoul “Te cunosc de undeva?”, ce ai face? Dar in afara platoului?

Alina: Pe platoul Tecunosc de undeva! cred ca as crea un mic haos… as modifica notele juratilor (rade). In afara platourilor mi-as dori sa ma strecor pe scena si in culisele Oscarurilor si sa-mi intalnesc toti actorii preferati.

Cosmin: Daca as deveni invizibil pe platoul de filmare, as prezenta emisiunea din nou. Daca as fi invizibil in afara lui, as merge la gradinita la fiul meu, sa vad ce face el acolo.

 

T: Alina, la final, spune-ne cum este sa fii colega de platou cu Cosmin si povesteste-ne ceva ce nu stim despre el …

Nu e cel mai usor lucru (rade), pot sa va spun asta, dar m-am obisnuit cu el, cu bune si mai putin bune, pentru ca rele nu au fost niciodata. Uneori este solicitant, iar alteori foarte relaxant si haios.

 

T: Cosmin, la final, spune-ne cum este sa o ai colega pe Alina si povesteste-ne ceva ce nu stim despre ea…

Este foarte bine sa o ai colega pe Alina. Ne intelegem ca fratii. Fiecare cu incapatanarea lui, dar suntem foarte ok impreuna. Alina este un om foarte talentat, cu un umor extraordinar. Ce nu stiti despre ea n-o sa va povestesc niciodata, pentru ca n-ar fi normal sa fac asta.

 

Text: Bianca Badescu