Alina Pușcău: “Vin Diesel era gelos!”

Alina Pușcău, Vin Diesel

Alina Pușcău este una dintre cele mai frumoase românce și a făcut o carieră de succes în SUA. Cu toate acestea, la intrarea în reality-ul show-ul „Ferma”, de la ProTv, unii dintre coechipieri au fost foarte curioși să afle despre viața și relațiile ei.

 Iar Alina Pușcău nu s-a jenat să povestească detalii despre relația ei cu Vin Diesel. Relație, de la începutul anilor 2000, despre care s-a tot scris pe surse, dar despre care nu foarte multă lume a auzit-o vorbind.

“Ne-am întâlnit la Paris la o cină organizată de prietenii noștri și am devenit prieteni când eram foarte mică, 17 ani aveam. După câțiva ani de zile m-am mutat la Los Angeles și am avut o relație cu el și a durat 2 ani de zile. Relația a fost foarte serioasă dar eu eram foarte concentrată pe cariera mea. Tot timpul îi spuneam: carieră, carieră, carieră. El voia să aibă familie și să facem copii, eu aveam 23 de ani, eram prea mică și nu mă gândeam să mă căsătoresc și să am copii chiar dacă era Vin Diesel. Mi-a spus de la bun început că vrea să aibă copii pentru că el este mai mare, are 51 de ani. Este un băiat foarte liniștit, este complet diferit de rolurile pe care le interpretează. În Los Angeles am locuit în casa lui, el stătea mereu acolo iar eu eram mai mereu plecată. Era gelos pentru că nu stăteam cu el foarte mult”.

Iar ca bonus au venit și amănuntele despre Leonardo di Caprio și relația dintre ei: “Cu Leonardo Di Caprio mă cunosc de foarte mult timp și suntem în același cerc de prieteni. Eu iau lecții de actorie de la profesorul cu care lucrează și el de 18 ani în orice rol.”

Text Cristina Dudău

Foto Hepta