Alina Sorescu a devenit mamica pentru a doua oara

Alina SorescuAlina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt in culmea fericirii dupa ce au devenit parinti pentru a doua oara. Artista a adus pe lume, prin operatie de cezariana, o fetita perfect sanatoasacare va primi numele de Ana Raisa.Alexandru Ciucu a asistat la nastere

La fel ca si la prima nastere, Alexandru Ciucu nu a vrut sa rateze acest moment special si a fost prezent in sala de operatie, asistand pas cu pas la venirea pe lume a micutei. Cei doi au decis si de aceasta data sa recolteze celule stem pe care le-au stocat in banca special destinata. Alina Sorescu si Alexandru Ciucu sunt casatoriti de 6 ani si mai au impreuna o fetita de 2 ani, pe nume Elena Carolina.

Parinti fericiti, cariere solide

Alina Sorescu, pe langa activitatea artistica, detineAtelierul de Muzica si Prezenta Scenica pentru Copii, unde preda ore de canto pentru cei mici, iar Alexandru Ciucu detine Atelierul de Inalta Croitorie, cel mai mare atelier de costume barbatesti la comanda. Cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, brandul creat de el este, din 2010, furnizorul Casei Regale a Romaniei, costumele sale fiind purtate si de reprezentanti ai caselor regale din Europa.

Text: Madalina Manole