Alina Sorescu, mama de fetita de nota 10

Sardinia 4Cantareata Alina Sorescu este in culmea fericirii, dupa ce duminica dimineata a dat nastere unei superbe fetite de nota 10. Alina a tinut sa-si anunte fanii in legatura cu starea sa de dupa nastere, dar si cu starea micutei.

Mai mult de atat, Alina Sorescu a tinut sa multumeasca public maternitatii si doctorilor care s-au ocupat de ea printr-o postare pe o retea de socializare.

Dragii mei, va anunt cu bucurie ca astazi in zori s-a nascut fetita noastra, pe care o vom numi Elena-Carolina. A primit nota 10! Multumesc din suflet echipei medicale de la Spitalul Baneasa – Regina Maria! M-am simtit in siguranta in fiecare moment si imi revin incet-incet…. Va pup si ma bucur ca pot impartasi cu voi aceasta veste minunata!”, a scris Alina Sorescu.

        Micuta poarta numele de Elena-Carolina, are 2,700 kilograme si 46 de centimetri. De ce Elena-Carolina? Ei bine, sotul si fericitul tata, Alexandru Ciucu, a tinut sa precizeze: “Carolina ne-a placut la amandoi, pentru ca are o rezonanta istorica (Regele Carol), dar si o muzicalitate proprie, pe care ne face placere sa o auzim pentru tot restul vietii”, a declarat Alexandru Ciucu.

Text: Andreea Popescu