Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au crestinat-o pe micuta Elena Carolina

Alina Sorescu si Alexandru Ciucu au crestinat-o pe micuta Elena CarolinaAlina Sorescu si Alexandru Ciucu si-au crestinat duminica fetita, pe Elena Carolina, si au organizat o petrecere la Palatul Mogosoaia unde au avut peste 200 de invitati. Micuta Carolina a primit foarte multe cadouri si a fost vizitata de trei ursitoare care i-au prezis multe lucruri bune si frumoase.

“I-au ursit cate-n luna si in stele, sa fie sanatoasa, sa isi iubeasca parintii, bunicii si strabunicii, sa fie harnica, dar si darnica, sa iubeasca si sa fie iubita, sa aiba bani si noroc in viata si sa straluceasca in tot ce va face”, a spus Alina Sorescu. Dupa momentul taierii tortului, Elena a avut parte de primul dans alaturi de tatal ei, iar mai apoi, Alina Sorescu a interpretat o piesa cu versuri compuse chiar de ea, special pentru micuta.

      “Pentru mine, cel mai emotionant moment a fost melodia pe care Alina i-a dedicat-o Elenei Carolina si pe care i-a cantat-o live a cappella in fata tuturor invitatilor, cu versuri scrise special pentru cea mica”, a declarat Alexandru Ciucu. Noi ii uram micutei sanatate si fericire, si sa-i faca mandri pe parintii sai.

 

Text: Ruxandra Raica