Allesiah – o piesă foarte personală

allesiah

Alessiah lansează o piesă fresh în limba engleză, intitulată „See You Follow”, însoțită și de un videoclip captivant de la primele secunde.

Farmaciștii Catena recomandă DEO Control de la Bioclin un deodorant natural, fără alcool, cu efect antibacterian și antiperspirant.Inspirată de Billie Eilish

Versurile cântecului au fost scrise chiar de Alessiah, care a declarat:

„<<See You Follow>> este o piesă foarte personală, care seamănă la mesaj cu piesa <<COPYCAT>> a lui Billie Eilish, de acolo este inspirată. Țin minte că mă uitam la un interviu cu ea și povestea cum piesa are ca mesaj toți oamenii care mereu se iau după alte persoane, despre spiritul de turmă. Deși Billie Eilish, în opinia mea, o duce la un nivel personal, ca o conversație între două persoane, eu am ales să mă refer la generația mea și cele apropiate ei. Cum zic și în piesă, oamenii mereu urmăresc, fie că o fac pe rețelele de socializare, fie că o fac la televizor sau în viața reală și, când o fac, mereu am observat trei lucruri: ori te susțin, ori aleg să te judece sau încearcă să fie ca tine. Când faci muzică, nu toată lumea o va înțelege, asta e sigur, dar multe persoane nici nu încearcă să te înțeleagă și, de aceea, aleg să își creeze această părere că atât timp cât ești un artist și ești urmărit, trebuie mereu să fii perfect. De aici vin versurile cum ar fi <<Come on, don’t you try, don’t you dare deny, don’t be so shy>>. Dacă ar fi să o duc și mai departe, am să mă refer la versurile <<They say that souls can be sold, you’d probably buy the one that’s mine>>, care ar oglindi cât mai mult invidia care a început să-i macine tot mai mult pe oameni. Judecă, comentează, se poartă urât, dar în interiorul lor și-ar dori viața celuilalt, crezând că este mai bună, mai frumoasă, mai socială, prin simplul fapt că se orientează după informațiile <<vesele>> de pe rețelele de socializare, fără a conștientiza că fiecare persoană are propriile probleme, greutăți, nereușite etc.”

Prinsă în reţelele sociale

Videoclipul, filmat în București, a fost regizat de SAN și ilustrează două fire narative, care deși par a fi distincte la început, ele se suprapun spre finalul clipului. Pe de o parte, este ilustrată o actriță ce interpretează rolul unei cosmonaute care este urmărită de cineva și fuge pentru a scăpa prin pădure, iar, pe de altă parte, este înfățișată Alessiah în prim-plan. Cadrele cu Alessiah alternează, aceasta fiind surprinsă atât singură, în pădure, cât și împreună cu un grup de dansatori într-o parcare.

Vezi videoclipul AICI

Atât mesajul piesei, cât și mesajul videoclipului, subliniază trendul erei contemporane de a fi prins în jocul rețelelor de socializare, unde toată lumea poate urmări și poate fi urmărită de toată lumea.