„Alo”, Maria Radu?

Maria RaduMaria Radu revine in atentia fanilor cu single-ul „Alo”, un featuring alaturi de Tipul cu Caciula (TCC). Textul si muzica piesei ii apartin Theei Miculescu iar productia muzicala lui Cornel Ursache. Videoclipul de imagine vorbeste despre o poveste de dragoste regasita, un “du-te vino” intre indragostiti.

Pentru acest videoclip, Maria a colaborat cu designeri romani talentati, stylingul videoclipului fiind unul special, avand ca principale puncte de atractie printurile florale, pielea stantata, actiunea desfasurandu-se pe “repede-inainte”.

“«Alo» este o piesa pe care sper sa o fredonati in masina, e un melanj fericit intre romantism si pragmatism, o poveste frumoasa cu care oricine poate empatiza, pentru ca transpune realitatea in modul cel mai firesc si mai apropiat de natura umana. Interesant este ca, desi poate parea povestea oricui, ea isi pastreaza unicitatea. Piesa este un featuring cu TCC, un tip al carui timbru vocal cald, special, m-a incantat, fapt ce a condus la aceasta colaborare. Sper sa va placa si videoclipul la care am lucrat cu o echipa de oameni talentati  si sa luati in calcul orele de filmare in padure, pe o vreme deloc  prietenoasa, plimbarea la volanul unui tip de masina pe care nu o mai condusesem  niciodata, cat si montajul unuia dintre cei mai talentati prieteni ai mei, dar si mesajul!”, a declarat Maria. Videoclipul piesei poate fi urmarit aici.

Text: Ruxandra Raica