Alternativa vegetala pentru eliminarea ridurilor

Crema_expert_anti-rid_comunicare_YRToate femeile isi doresc sa scape de riduri intervenind cat mai putin in echilibrul pielii si folosind tratamente cat mai putin agresive. O solutie vegetala pentru acoperirea antirid ne ofera Yves Rocher. Dupa cercetari amanuntite, cei de la Yves Rocher au descoperit efectele benefice ale Gumei de Salcam pentru acoperirea ridurilor. Salcamul produce aceasta guma bogata in molecule numite polizoide vegetale. Atunci cand arborele de salcam este crapat, ea are capacitatea de a acoperi fisurile scoartei sale.

Cat despre efectele asupra pielii, Guma de Salcam relanseaza in mod activ sinteza acidului hialuronic si a colagenului, pentru acoperirea vizibila a ridurilor.

Gama Serum Vegetal 3 de la Yves Rocher cuprinde o crema expert antirid pentru acoperirea ridurilor profunde si un corector antirid pentru ochi care netezeste ridurile din jurul ochilor, gratie texturii sale ultraacoperitoare. Cremele nu contin parabeni si au ingrediente de origine vegetala: guma de salcam, oligozide din mar, extract de soia, extract purificator de Aphloia si apa de albastrele.

Text: Bianca Badescu