Ami si Sorin Danescu, maraton pentru o cauza nobila

 

Maraton artisti-poza principala - Copy

Indragita cantareata Ami si solistul trupei Diesel, Sorin Danescu, vor participa pe data de 5 octombrie la Maratonul International Bucuresti. Acestia vor alerga, alaturi de alti artisti, pentru o cauza nobila si anume ajutorarea copiilor insitutionalizati din Romania, in cadrul proiectului Hope and Homes for Children.“Nimic nu e prea mult pentru copii!”

Ami a acceptat cu zambetul pe buze aceasta provocare, artista fiind deja pregatita fizic sa depuna efort, avand in vedere ca isi lucreaza si isi intretine musculatura atat la sala de fitness cat si prin jogging.

 

Este o cauza nobila, pentru care merita sa ma antrenez si merita sa incerc sa reusesc. Nimic nu e prea mult pentru acesti copii!”, a concluzionat Ami.

 

Sorin Danescu nu este la prima misiune pentru sprijinul copiilor institutionalizati din Romania, insa este pentru prima data cand participa la un maraton si, in acest caz, artistul a decis sa apeleze la o metoda mai putin obisnuita de antrenament:Maraton artisti-poza secundara - Copy

Voi alerga o distanta egala de cateva ori inainte de concursul propriu-zis, eventual cu
cateva sacose in mana, ca sa-mi para mai usor dupa aceea!
”, a explicat acesta.

 

Daca vara au incheiat-o pe culmile succesului, Ami lansand un nou videoclip pentru piesa Playa en Costa Rica, iar trupa Diesel lansand videoclipul piesei Cer, videoclip filmat cu capul in jos, iata ca cei doi si-au propus sa inceapa sezonul rece cu o inima calda si cu ropote de aplauze din partea tuturor.

 

Foto credit Ami: Silviu Sandulescu

Foto credit Diesel: Mihai Ion

 

Text: Madalina Manole